banner163

Eskişehir sular altında kaldı!

Eskişehir kent merkezi şiddetli yağışla felç oldu... İşte tüm kenti felç eden yağıştan ve yollardan video görüntüleri...

HAYAT 21.06.2021, 18:37 21.06.2021, 22:57

Eskişehir kent merkezi şiddetli yağışla felç oldu, birçok mahallede sel yaşandı... İşte tüm kenti felç eden yağıştan ve yollardan video görüntüleri... 

Görüntüleri izlemek için yukarıdaki videoya tıklayın 

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı hava tahmin raporunda olduğu gibi sabahki sıcak hava açık gökyüzünün ardından Eskişehir akşama doğru başlayan şiddetli yağış hayatı felç etti. 
Hava sıcaklığı 15'li derecelere kadar inerken, ara ara şiddetini artıran yağış adeta kenti esir aldı.

Ulaşım felç oldu 

Islanmamak için koşuşturan, bir yerlere sığınmaya çalışan insanlar, adeta sel sularının aktığı caddeleri, su birikintilerini geçmeye çalışan araçlarıyla geçmeye çalışan sürücüler zor anlar yaşadı. 

Tramvay seferleri durdu 

Eskişehir’de sağanak yağış sebebiyle bazı hatlarda yaşanan arızalar tramvay seferlerinin durmasına sebep olurken vatandaşlar mağdur oldu. Şehir içi tramvay hatları, yoğun yağış sebebiyle çalışamaz hale geldi. Yağmur altında ıslanan vatandaşlar evlerine gitmek amacıyla tramvay duraklarına koştu, ancak tramvay seferleri gerçekleşen arızadan dolayı çalışmadı. Mağdur olan vatandaşlar duraktan çıkarak gidecekleri yere yürüyerek gitmek durumunda kaldı. Durakların ve tramvayların içerisinde uzun zamandır seferlerin başlamasını bekleyen vatandaşlar, arızanın uzun süredir devam ettiğini ve seferlerin ne zaman başlayacağını bilmediklerini belirterek tepki gösterdi.

Atatürk Bulvarı da göle döndü! Tramvay seferleri durdu... Görüntüleri izlemek için tıklayın 

Taş parçaları tramvay yolunu kapattı 

Emek mahallesinde yağmur sularının tramvay hattına sürüklediği büyük taş parçaları yolu kapattı. Kapanan tramvay yolu, seferlerin aksamasına ve sonrasında da durmasına neden oldu. Arızanın en az 1 saat daha devam edeceği belirtildi.

Atatürk Bulvarı, Ertaş Caddesi, çevreyolu gibi kentin ana arterlerinde trafik felç oldu...  
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@