Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı'nın konuğu Ahmet Yücel Kibaroğlu olacak

Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı'nın “Genç Bilge Söyleşileri”ne yarın Ahmet Yücel Kibaroğlu konuk olacak.

HAYAT 23.12.2021, 22:01 23.12.2021, 22:09
Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı'nın konuğu Ahmet Yücel Kibaroğlu olacak

Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı'nın  “Genç Bilge Söyleşileri” devam ediyor... Yarınki (24 Aralık) söyleşinin konuğu Uzman-Mühendis Ahmet Yücel Kibaroğlu olacak. 

Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Vali Güngör Azim Tuna, yaptığı açıklamada, "Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı olarak Genç Bilge Söyleşileri'nde 24 Aralık Cuma günü saat 20.00’de instagram üzerinden yapacağımız canlı yayında, Vakfımız üyelerinden genç bir entellektüel arkadaşımızı konuk ediyoruz. Tarih, felsefe, siyaset, edebiyat, sanat, genel olarak da medeniyet meselelerimiz üzerine yorumlarını fırsat buldukça dinlediğimiz genç bilgemizin ekonomi ve finans alanına olan ilgisini de bu vesileyle keşfetmek ve istifade etmek fırsatını bulacağız.
Ahmet Yücel Kibaroğlu, küreselleşen dünya ekosisteminde özellikle 2000’li yillardan itibaren Türkiye’nin finansal sistem içerisideki yeri, gelişimi ve son durumuna dair kisa bir mütalaa arz edecek. Tabii ki sorularınızla katkılarınızı bekliyoruz. Bütün dostlarımıza duyurulur. Bereketli vakitler dileriz" dedi. 

Canlı yayın instagram üzerinden @bilgeturkegitimkulturvakfi adresi üzerinden izlenebilecek. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@