banner163

Fazıl Say'ın övgüsü linç getirdi

Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say İstanbul Havalimanı'nı öven paylaşımlarda bulundu. Fazıl Say'ı sürekli öven muhalifler bu defa sosyal medyada linç etmeye kalktı.

HAYAT 01.02.2023, 14:38 01.02.2023, 14:59
Fazıl Say'ın övgüsü linç getirdi

Görüş ve fikirleriyle muhalifleri ayakta alkışlatan dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, Twitter hesabından İstanbul Havalimanı'nı öven paylaşımlarda bulundu. 

Fazıl Say yaptığı paylaşımda:

"Evet. Adı “İstanbul Atatürk Havalimanı” olsa mutlu olurdum. İzlenimlerim baabında eklemek isterim. Kızmayın; Dünyadaki bütün havaalanlarını biliyorum. Yeni havaalanımız dünyadaki en iyisidir, bir çok açıdan. THY’de en iyi havayoludur. Açık ara hemde. Her açıdan. Havaalanlarını karşılaştırırken,sadece havaalanı karşılaştıralım. Başka bir şey değil! Yolcular için, çalışanlar için, ekipler için, ferahlık,imkanlar, lounge, kabin, yer hizmetleri Bir de “büyük havaalanları” olarak karşılaştırmak lazım Küçük havaalanı ile büyüğü kıyaslayamayız" ifadelerini kullandı.

Muhaliflerce ayakta alkışlanan Fazıl Say'ın bu övgüsü ve ifadelerinden sonra aynı muhaliflerce eleştirilmesi ve tepki göstermeleri dikkat çekti. 

Sosyal medyada birçok vatandaş da Fazıl Say'ın paylaşımlarına "Kızmayın" diyerek başlamasına dikkat çekerek, muhalif kesimlerde olan mahalle baskısını eleştirdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@