İbrahim Akar: Eskişehir Büyükşehir herkesi hayal kırıklığına uğrattı

Memur-Sen Eskişehir İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, Eskişehir'de binlerce kamu çalışanının beklediği Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin cevabını açıkladı: "Maalesef Eskişehir Büyükşehir Belediyesi herkesi hayal kırıklığına uğrattı."

HAYAT 17.10.2023, 09:25 17.10.2023, 09:34
İbrahim Akar: Eskişehir Büyükşehir herkesi hayal kırıklığına uğrattı

Memur-Sen Eskişehir İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, daha önce yaptığı açıklamada öğretmenler ve öğrencilerin ilçelere ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini gündeme taşımış, sendikalar bir araya gelerek bu taleple ilgili Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne yazılı başvuruda da bulunmuştu. 

İbrahim Akar sosyal medyadan Büyükşehir Belediyesi'nden gelen yazılı cevabı paylaşarak, söz konusu cevabın Eskişehir'deki binlerce kamu çalışanını hayal kırıklığına uğrattığını belirtti. 

İbrahim Akar açıklamasında, "İlçelerimizde görev yapan ve her gün ilçelere gidiş geliş yapan binlerce kamu çalışanımız adına 19 Eylül tarihinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne yazılı başvuruda bulunup sabah ve akşam olmak üzere ilave otobüs seferleri konulması için yazılı talepte bulunmuştuk. Altı sendika bir araya gelerek ilettiğimiz yazılı talebimize Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı maalesef olumsuz cevap vermiştir. Büyükşehir Belediyesi ilçelerimize ve orda yaşayan insanlara hizmet eden binlerce kamu çalışanının ilçelere ulaşımını kolaylaştıracak bir adım atmaktan geri durması binlerce kamu çalışanını hayal kırıklığına uğratmıştır. Bizim talebimizin kimseyi mağdur edecek bir yanı olmadığı gibi aksine binlerce kişinin mutlu olmasına vesile olacak bir yanı vardı. Keşke bu talebimiz Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından binlerce kamu çalışanımızın faydalanabileceği bir hizmete dönüştürebilseydi" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@