Kadir Bozkurt: İnönü'nün turizmi daha da canlanacak

İnönü Belediyesi ilçedeki turizm potansiyelinin artırılması için üniversiteler ve kurumlarla işbirliği içinde çalışmalarına devam ediyor.

HAYAT 22.12.2023, 12:45
Kadir Bozkurt: İnönü'nün turizmi daha da canlanacak

Eskişehir İnönü Belediye Başkanlığı tarafından ilçedeki turizm potansiyelini geliştirme üzerine çalışmalar ve projeler devam ediyor.

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından İnönü İlçesinde turizm potansiyelinin gelişimi üzerine çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semra Günay’ı ve Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökçe Yüksek’i ziyaret etti.

Ziyarette İnönü ilçesindeki turizm potansiyelinin gelişimi hakkında değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

"İnönü’müzdeki turizm potansiyelini arttırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz"

Ziyarete ve toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Kadir Bozkurt, "İnönü’müz tarihi, doğası ve kültürel açıdan ülkemizde çok önemli bir konumda. İlçemizdeki değerleri tanıtarak İnönü’müzdeki turizm potansiyelini arttırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu konuda Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semra Günay ve Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökçe Yüksek hocalarımızla ilçemizdeki turizm potansiyelinin gelişimi üzerine değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden dolayı sayın hocalarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@