Kazım Kurt'un yeni projesi mi? Odunpazarı'ndaki parklarda ilginç manzaralar

Odunpazarı'nın bakımsızlıkla eleştirilen parklarındaki ilginç manzaralar, Kazım Kurt başıboş at sorununa da yeni bir çözüm mü buldu diye düşündürdü...

HAYAT 19.06.2023, 13:02 19.06.2023, 13:29
Kazım Kurt'un yeni projesi mi? Odunpazarı'ndaki parklarda ilginç manzaralar

Eskişehir’de Odunpazarı'ndaki başıboş atlarla ilgili sorunlar devam ederken, Odunpazarı Belediyesi'nin parklarında ot yerken görülen atlar vatandaşları Belediye Başkanı Kazım Kurt en sonunda başıboş atlar ve parklarla ilgili yeni bir proje mi geliştirdi diye düşündürdü... 

Odunpazarı ilçesi Emek mahallesinde bulunan 24 Kasım İlkokulu’nun yakınındaki parkta otlayan başıboş atlar ot temizliği yaparken bazı vatandaşlar, "Yoksa Odunpazarı Belediyesi parkların bakımını yapmak için bu başıboş atları mı işe aldı, merak ettik" diye konuştu. 

Çöplerin düzenli toplanmaması ve belediye ile ilgili konulardaki şikayetlerin artışı nedeniyle yıllardır eleştirilen Kazım Kurt, parkların bakımsızlığı ve yeşil alanları arttırmaması gibi konularda da eleştiriliyordu. 

Önceki seçim öncesi söz verdiği birçok projeyi de hayata geçirmemekle eleştirilen Kazım Kurt, yaklaşan yerel seçimler öncesi proje mi üretmeye çalışıyor yorumları yapılıyor. 

Odunpazarı'nın kanayan yarayalarından başıboş atlar sorunu ile ilgili de yıllardır sessiz kalan Kazım Kurt, acaba böyle bir proje mi uyguluyor diye merak konusu oldu. 

Yorumlar (1)
Merve E. 11 ay önce
Kesinlikle Odunpazarında hizmet yok oy istemeye asla gelmesinler Çankaya Milas sokak asfalt bekliyor asfalt neredesiniz yetkililer??????

Gelişmelerden Haberdar Olun

@