Odunpazarı'nın rezaletini Tepebaşı kapattı

Odunpazarı Belediyesi'nin Eskişehir'de vefat eden depremzede vatandaşın cenazesini Hatay'a götürmek için ailesine 16 bin lira masraf çıkardığı gündeme gelmişti. Bu ayıbı Tepebaşı Belediyesi'nin kapatıp söz konusu vatandaşın cenazesini Hatay'a ücretsiz götürdüğü öğrenildi.

HAYAT 05.04.2023, 13:43 05.04.2023, 17:33
Odunpazarı'nın rezaletini Tepebaşı kapattı

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi'nin tedavi gördüğü hastanede vefat eden depremzede bir vatandaşın cenazesini belediyenin cenaze aracıyla defnedilmek üzere memleketi Hatay'a götürmek için, merhum vatandaşın acılı kızından 16 bin lira masraf talep ettiği gündeme gelmişti. 

Murat Özcan Kazım Kurt'a sormuştu... Gündeme oturdu 

Söz konusu iddiayı gündeme taşıyan Eskişehir Büyükşehir Meclisi ve Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, yaptığı paylaşımda bunun doğru olup olmadığını Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a sormuştu. 

Murat Özcan, "Sayın başkan Kazım Kurt...  1938 Hatay doğumlu T.B. İsimli depremzede şehrimizde tedavi gördüğü sırada vefat ediyor kızı K.U. belediyenize başvurarak cenaze aracı talep ediyor. Belediye yetkilileri Hataya cenazeyi götürmek için 16 bin tl masraf bedeli istiyor.29/03 de doğru mu?" ifadelerine yer vermişti. 

Kazım Kurt'tan cevap gelmedi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'tan konuyla ilgili bir açıklama ve soruya cevap halen gelmedi. Söz konusu olay ise Eskişehir'de büyük bir tepkiyle karşılandı. 

Tepebaşı Belediyesi hiçbir ücret talep etmeden götürmüş 

medyamidas.com'un yaptığı araştırmada, söz konusu depremzede vatandaşın cenazesinin Tepebaşı Belediyesi tarafından tahsis edilen cenaze aracı ile ücretsiz bir şekilde Hatay'a götürüldüğü ve merhum vatandaşın Hatay'da defnedildiği öğrenildi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un ise bu konuyla ilgili ne açıklama yapacağı halen kamuoyunda merakla bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@