banner163

Odunpazarı'nın yeni turistik projesi! Vişnelik çukuru!

Odunpazarı'nın sokakları çukurları ile ünlenmeye, yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekmeye başladı! Son olarak Vişnelik'te ortaya çıkan ve öylece bırakılan devasa çukur da görenlere "Kazım Kurt'un yeni projesi mi acaba" dedirtiyor!

HAYAT 19.06.2022, 14:38 19.06.2022, 14:55
Odunpazarı'nın yeni turistik projesi! Vişnelik çukuru!

Eskişehir’de Odunpazarı ilçesinin sokaklarının ünü sadece yurt genelinde değil, uluslararası alanda da kendini duyurmaya başladı. 

Son yıllarda Odunpazarı'nda her geçen gün daha da derin çukurlar bırakılması, sürücülere zor anlar yaşatırken, "Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ilçeyi çukurlarıyla ünlü bir ilçe yapmaya mı çalışıyor" sorusunu da akıllara getiriyor, çok konuşuluyor... 

Odunpazarı çukurlarıyla ünleniyor!

Son olarak dunpazarı ilçesine bağlı Vişnelik Mahallesi’nde bulunan Şehit Yusuf Turgut Sokağı üzerinde bırakılan dev çukur da yine görenlerde merak uyandırdı... 

Sürücüler yaşanan durumdan memnun olmazken, Odunpazarı'nın sokakların oluşan bu çukurların son dönemde doğa turizmi meraklılarının da ilgisini çekmeye başladığı ifade ediliyor. 

Odunpazarı ilçesine önümüzdeki dönemlerde bu çukurları görmek için çok sayıda turistin gelebileceği konuşulurken, Kazım Kurt'un da merak uyandıran ve diğer ilçelerde bu kadar büyüklerine rastlanmayan çukurlarla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor... 

Sürücüler: Biz görmedik pardon, diğer vatandaşlar dikıkat etsin!

Vişnelik Mahallesi’nde bulunan Şehit Yusuf Turgut Sokağı üzerinde yapılan kazı çalışması ardından oluşan devasa çukura tekerleri giren sürücüler ise vatandaşları uyarıyor, "Biz görmedik, araçların altını vurduk, ama diğer vatandaşlar dikkat etsin" diyor. 

Kazım Kurt da görecek mi?

Bölgedeki vatandaşlar da, söz konusu çukurlar Odunpazarı Belediyesi'nin yeni bir projesi olsa bile en azından çevresinde önlem alınması gerektiğini ifade ederek, Kazım Kurt'u da Vişnelik Mahallesi'nde aracıyla dolaşmaya davet ettiklerini söylüyor. 

Yorumlar (2)
kenan 2 yıl önce
şehrin her yeri böyle.. sadece vişnelik değil bütün şehir çamur çukur çöpe teslim olmuş..
Hakan2643 2 yıl önce
Öncelikle bu haberleri kim yazıyor böyle? Bu nasıl bir dil? Eleştiri yapacaksınız diye bu kadar komik olmaya gerek var mı gerçekten? Abartılı ve ağdalı cümleler kurarak eleştiri yaptığınızı düşünüyorsunuz sanırım ama sadece komik oluyorsunuz bunu bilin bence. Emin olun bu durumu da çok konuşan insan vardır ve turistlerin bu çukurları görmeye geleceği üzerinden yapılan ironiyi de anca sizin gibi bir gazeteci yapabilirdi.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@