banner163

Ayşe Ünlüce de o zirveye katıldı... "Yenilikleri takip edeceğiz"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, İstanbul’da düzenlenen Teknoloji Liderleri Zirvesi’ne katıldı, açıklamalarda bulundu.

SİYASET 22.05.2024, 16:26 22.05.2024, 16:29
Ayşe Ünlüce de o zirveye katıldı... "Yenilikleri takip edeceğiz"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, İstanbul’da düzenlenen Teknoloji Liderleri Zirvesi’ne katıldı. Ayşe Ünlüce'nin "Yapay Zekâ Çağında Yeniden İnovasyon" teması ile İstanbul’da düzenlenen "C-Summit Teknoloji Liderleri Zirvesi 2024" etkinliğine katıldığı belirtildi. 

Yapay zeka, teknoloji, yenilikçi düşünce gibi konuların ele alındığı zirvede teknolojinin önde gelen isimleri sunum yaptı. Gelişen ve değişen dünyada teknoloji dinamikleriyle sürdürülebilir bir gelecek oluşturmak için yapılması gerekenler konuşuldu. Şirketlerde teknoloji, yapay zeka ve dayanıklılığın öneminin ele alındığı zirvede, Türk teknolojisinin global pazarlardaki yerinin yanı sıra global trendlerin şirketlerin teknoloji stratejilerine ve yatırımlarına etkisi tartışıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, zirveyle ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin birbirinden önemli kurumlarının liderleri ile belediye başkanlarının bir araya geldiği zirveye katılarak akıllı ve dirençli kentler ile yenilikçi teknolojiler üzerine alanında uzman kişileri dinleme fırsatı yakaladık. Eskişehir olarak bu alandaki yenilikleri takip ederek, şehrimizi geleceğe hazırlamaya kararlıyız.” dedi.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@