Ahmet Ataç "Bir müjde vereyim" diyerek açıkladı

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın Çamlıca Mahallesi’ndeki seçim iletişim merkezi yoğun katılımlı bir törenle açıldı.

SİYASET 18.02.2024, 20:20 18.02.2024, 20:26
Ahmet Ataç "Bir müjde vereyim" diyerek açıkladı

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın Çamlıca Mahallesi’ndeki seçim iletişim merkezi yoğun ilgi gören bir törenle açıldı.  

Açılış törenine Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi Kangal, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“20 yıldır beraberiz”

Açılışta Çamlıcalılara seslenen Ataç, “Sevgili Eskişehirler, hepiniz hoş geldiniz. Buradaki ofisimiz inşallah Çamlıca adına hayırlar getirsin. 20 yıldır beraberiz. Bu sokaklarda iyi günlerimiz, zor günlerimiz geçti. İşte kanalizasyon yapılırken, asfaltlar yapılırken, diğer noktalar yapılırken, Çamlıca'da çok büyük emek var arkadaşlar. 20 yılda, 20 bin nüfuslu Çamlıca bugün 65 bin nüfusa yaklaştı. Eskişehir'in en güzeli semtlerinden biri oldu. Sevgili dostlar buradan bir şikayetiniz var mı? Bizlerden bir şikayetiniz var mı? Niye bu adamlar gelir buralarda gezerler? Gerçekten yakında kaybolduğunu duyabilirsiniz” dedi. 

“Çamlıca evet dediyse bu iş bitmiştir”

“Önümüzde 5 yılında üç belediye başkanı olarak tekrar Eskişehir'in geleceği adına talibiz” diyen Ataç, “Bakın bizim standart bir üçlümüz vardı ama bu sene Yılmaz Hoca ‘ben artık yokum’ dedi. Yerini sevgili Ayşe Ünlücü'ye bıraktı. Cumhuriyetin 100. yılında Eskişehir'de bugüne kadar olmayan bir kadın aday çıktı. Ayşe Hanım'ı seçiyor muyuz arkadaşlar. Çamlıca evet dediyse bu iş bitmiştir arkadaşlar” diye konuştu.


 

"Bir müjde vereyim" diyerek açıkladı

Ahmet Ataç, “Ben bir müjde vereyim. Kapalı pazarın yerinin üstünde yeni bir kat çıktı. O bölüm üzerinde içinde market, düğün salonu, çocuklarımız için özellikle ortaokuldaki çocuklarımız için etüt merkezi, nikah salonu, Belde Evini de oraya alacağız, Belde Evi’nin yerine de kreş yapacağız. Bizim dostluklarımız samimi biliyorsunuz. Biz insanı severiz, insana hizmet ederiz. Belediyecilik ibadet gibidir arkadaşlar. Eğer sizin yüzünüz gülerse bizim de yüzümüz güler. Onun için ne olur aramıza yabancı sokmayın. Yolumuz açık olsun arkadaşlar” dedi. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@