Ahmet Ataç: Bu birliktelik güçlenerek devam edecek

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

SİYASET 15.02.2024, 15:19 15.02.2024, 15:24
Ahmet Ataç: Bu birliktelik güçlenerek devam edecek

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce kentte faaliyet gösteren meslek odaları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Ataç ve Ünlüce son olarak Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kadir Ağır ve yönetimi ile oda üyesi şoför esnaflarını ziyaret etti. Buluşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kadir Ağır, “Değerli misafirlerimizin buraya gelmesi bizim için bir onurdur. Ben de bunun için yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum” dedi.

“Birbirimize yürekten bağlıyız”

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da “Şehir halkına hizmet eden tüm esnaflarımız gibi şoför kardeşlerimizle de sürekli temas halindeyiz. Kendilerini ziyaret ederek hem kentimiz hakkında sohbet ediyor hem de taleplerini dinliyoruz. Onlar da sağ olsunlar, duraklarında bizleri her zaman misafirperverce konuk ediyor. Bugün de odamızda bir aradayız. İşinizin zor bir meslek olduğunu biliyoruz, sürekli zam gelen akaryakıt fiyatları ortada. Yedek parça, bakım ve onarım masrafları giderek artıyor. Enflasyon, tüm halkımızı sarstığı gibi sizleri de olumsuz etkiliyor. Tüm olumsuzluklara rağmen kentimizdeki dayanışma ruhu, huzur ortamı bizlere güç veriyor. Sizlerle olan tanışıklığımız, iyi ilişkilerimiz on yıllardır sürüyor. Maddiyatla ölçülemeyecek değerlerle, birbirimize yürekten bağlıyız. Bu birliktelik güçlenerek devam edecek. Hep birlikte Eskişehir için çalışmaya, daha güzel bir kent için çaba sarf etmeyi sürdüreceğiz. Yolumuz açık olsun arkadaşlar” sözlerini kullandı.

Ünlüce: Şehrin ihtiyaçlarını en iyi siz biliyorsunuz

Ayşe Ünlüce de oda yönetimini selamlayarak, “Değerli Başkanım, değerli durak sorumlularımız ve çok kıymetli Ahmet abim. Ev sahipliğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz sizlerle sık sık sorunlarla ilgili bir araya geliyoruz. Özellikle başkanımız, başkan yardımcılarımız sık sık sizlerin konularıyla ilgili bize şikayetleri, talepleri, önerileri getirirler. Biz de elimizden geldiği kadar çözmeye çalışıyoruz. Biraz önce başkanımızla da konuştuk, başkanlık için teveccüh eder beni seçerseniz bundan sonraki süreçte hızlıca başkanımızla beraber durak noktalarının nasıl olması gerektiği hakkında gelişmeler ve ek taleplerle ilgili hemen bir çalışma yapıp sizleri bu konuda rahatlatmak istiyoruz inşallah. Siz de şikayetlerinizi, sorunlarınızı anlatırsınız. Bu konuda şehrin ihtiyaçlarını en iyi siz biliyorsunuz. Sizlerle konuşarak, istişare ederek bu konuda ilerlemeye devam edeceğiz. Ondan yana hiçbir şüpheniz olmasın arkadaşlar. Tepebaşı'nda Ahmet Başkan, yirmi yıldır yaptığı çalışmaları zaten çok iyi biliyorsunuz. Tepebaşı'nda yapılan çalışmaları onunla gezdikçe diyorum ki inşallah ben de Ahmet Başkan gibi bir başkan olurum. Bu kadar gönüllerde yer ederim” diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@