AK Parti'nin Sarıcakaya adayı açıklandı

AK Parti'nin Eskişehir Sarıcakaya Belediye Başkan adayı belli oldu.

SİYASET 17.02.2024, 21:04 17.02.2024, 21:12
AK Parti'nin Sarıcakaya adayı açıklandı

AK Parti'nin Eskişehir'de belli olmayan tek belediye başkan adayı Sarıcakaya adayıydı, Sarıcakaya adayı da belli oldu. 

AK Parti'nin Sarıcakaya Belediye Başkan adayı Ahmet Dönmez oldu. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Sarıcakaya Belediye Başkan Adayımız olarak ilan edilen Ahmet Dönmez, Sarıcakaya’mız için hayırlı olsun. Milletimizin takdiri ile Sarıcakaya’ya önemli hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyorum" dedi. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak da, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Sarıcakaya Belediye Başkan Adayımız Ahmet Dönmez kardeşimiz olmuştur. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Sarıcakaya ilçemize ve Eskişehir’imize hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi. 

Ahmet Dönmez kimdir?

1974 Eskişehir Sarıcakaya doğumlu Ahmet Dönmez, ilk, orta ve lise eğitimini Sarıcakaya'da tamamladı. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Dönmez, aynı yıl açılan Hakimlik - Savcılık sınavlarını başarıyla geçerek Eskişehir Hakim Adayı olarak göreve başladı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde Hakim ve Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptı. Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanı olarak görev yaparken emekli oldu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@