Bakan Çavuşoğlu ESOGÜ'de konuştu: Eskişehir'e ne zaman gelsem... 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ESOGÜ'deki konuşmasında Eskişehir'e dair duygularını da paylaştı... İşte o açıklamaları... 

SİYASET 02.06.2022, 17:18 02.06.2022, 18:13

Eskişehir'e gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde düzenlenen ‘Girişimci ve İnsani Türk Dış Politikası Buluşması’na da katıldı. 

"Bizleri gururlandıran bir şehrimiz... Eskişehir'e ne zaman gelsem pozitif enerjiyle dönüyorum"

Bakan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada "Eskişehir'i tarif etmeye gerek yok. Eskişehir 1299'da Osmanlı'nın kuruluşunu simgeleyen ilk hutbenin okunduğu yer. Biraz önce bu hutbeyi Valilik'te kıymetli valimiz bize de gösterdiler. Çok kıymetli medeniyetimizin değerlerini yetiştiren bir şehirdir. Yunus Emre, Nasreddin Hoca gibi değerlerimizin yetiştiği bir şehir. Türlü kıyımlardan kaçan Balkan, Kafkas ve Kırım mücahirlerine ev sahipliği yapmış bir merkezdir. Bugün de üniversiteleri ile, sanayisi, ekonomisi ve insani değerleri ile ülkemize, milletimize katkılar sağlayan ve bizleri de gururlandıran bir şehrimizdir. Eskişehir'e ne zaman gelsem gerçekten pozitif enerjiyle dönüyorum ve bugün de çok mutluyum" dedi. 

Bakan Çavuşoğlu konuşmasında Türkiye'nin dış politikasına dair de önemli açıklamalarda bulundu... 

Çavuşoğlu'ndan Eskişehir'de NATO açıklaması: Terör örgütüne destek veren ülkeden müttefik olur mu! (Detaylar için tıklayın)

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@