Bilecik CHP yine karıştı! CHP'li Şahin'den CHP İl Başkanı hakkında suç duyurusu

Bilecik CHP'de sular durulmuyor. Bilecik Belediyesi'nde gündeme gelen rüşvet iddiası sonrasında yaşanan süreçte, şimdi de görevden geçici olarak uzaklaştırılan Semih Şahin'in CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

SİYASET 04.06.2022, 15:33 04.06.2022, 15:43
Bilecik CHP yine karıştı! CHP'li Şahin'den CHP İl Başkanı hakkında suç duyurusu

Bilecik CHP'de sular durulmuyor. Bilecik Belediyesi'nde, bir işadamının ihbarı sonrasında düzenlenen operasyonda Bilecik Belediyesi'nin bir şirketinde yönetici olan ve Belediye Başkanı Semih Şahin'in de danışmanı olduğu belirtilen bir kişi rüşvet alırken yakalanmış ve gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili dava sürerken, soruşturmanın selameti açısından CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin de geçici süreyle görevden alınmıştı. Yaşanan olay ve iddialar sonrasında CHP Bilecik'te tartışmalar yoğunlaşırken, bu defa da Semih Şahin'in CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. 

 CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar hakkında, ''alenen hakaret' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İHA'nın haberine göre, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar'ın Bilecik Tapu Müdürlüğünde bir şahsın ve 10-15 kişinin bulunduğu bir ortamda 'Neden belediye başkanımızın arkasında durmuyorsunuz, neden desteklemiyorsunuz?' sorusu üzerine , "Hırsızın arkasında neden durayım' şeklinde konuştuğu iddia edildi.

Bunun üzerine söz konusu şahsın bu sözleri Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'e ilettiği, Şahin'in avukatlarının bu olay sonrası Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar hakkında 'alenen hakaret' suçundan suç duyurusunda bulundukları iddia edildi.  Avukatın, delil olarak tanık ve müdürlüğe ait güvenlik kamerası görüntülerini gösterdiği ileri sürüldü. 

Yorumlar (1)
Yavuz zaim 2 yıl önce
Bravo Ya ne güzel söylemiş

Gelişmelerden Haberdar Olun

@