banner163

Bilecik CHP yine karıştı! Semih Şahin'den çok tartışılacak paylaşım!

Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturması nedeniyle görevden alınan Semih Şahin'den çok tartışılacak paylaşım! Bilecik CHP yine karıştı...

SİYASET 16.04.2022, 14:59 16.04.2022, 23:54
Bilecik CHP yine karıştı! Semih Şahin'den çok tartışılacak paylaşım!

Bilecik Belediyesi'nde bir bürokratın rüşvet alırken suçüstü yakalanması sonrasında devam eden soruşturma nedeniyle geçici olarak görevden alınan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, yerine başkan vekili seçilen CHP'li Melek Mızrak Subaşı'nın kendisi tarafından makam odasına asılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğraf karesini kaldırdığını ileri sürdüğü bir paylaşımda bulundu.

Semih Şahin'den tartışma yaratacak paylaşım!

Semih Şahin paylaşımında "Malum şahıs yeni başkan yardımcısını yerleştirdikten sonra değişimler başladı bile. 2 fotoğraf arasındaki en önemli fark nedir? Kalkan fotoğraf yerine hangi liderin fotoğrafı asılacak sizce" ifadelerine yer verirken bu ifadeler büyük tartışma yarattı. 

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye şirketi yöneticisi ve danışmanının yakalandığı bir rüşvet operasyonu sonrası İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturmanın selameti açısından 2 aylığına geçici olarak görevden alınmıştı. Bu süreçte belediye meclisinde yeni bir başkan vekili seçimi yapılırken, seçimi CHP'li meclis üyesi Muharrem Tüfekçioğlu kazanmıştı. Ardından 2016 yılında aldığı bir cezası onaylanan ve görevi düşürülen Tüfekçioğlu'nun yerine yine mecliste yapılan seçimde CHP'li meclis üyesi Melek Mızrak Subaşı kazanmıştı. 

Bilecik Belediyesi'nin yeni başkan vekili Melek Mızrak Subaşı'nın başkanlık makam odasında bazı düzenlemelere gittiği ve makam koltuğu arkasında sağ tarafta asılı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdığı iddia edildi. kaldırılması büyük tepkilere neden oldu.

"Malum şahıs" diye kimi kast etti? 

Görevden alınan Semih Şahin'den bu konuda çok tartışma yaratacak bir paylaşım geldi. Semih Şahin, paylaşımında, "Malum şahıs yeni başkan yardımcısını yerleştirdikten sonra değişimler başladı bile. 2 fotoğraf arasındaki en önemli fark nedir? Kalkan fotoğraf yerine hangi liderin fotoğrafı asılacak sizce" dedi. 

Paylaşımın Bilecik CHP örgütünden büyük tartışma yarattığı belirtiliyor... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@