Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Prof.Dr. Hasan Mandal ile devam' dedi

TÜBİTAK Başkanı Prof.Dr. Hasan Mandal, Cumhurbaşkanlığı kararıyla yeniden bu göreve atandı.

SİYASET 21.02.2022, 19:39 21.02.2022, 19:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Prof.Dr. Hasan Mandal ile devam' dedi

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurulu Başkanı (TÜBİTAK) Prof.Dr. Hasan Mandal yeniden bu göreve atandı. 

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla, TÜBİTAK Yönetim Kurulu üyeliklerinde değişikliğe gidildi. Prof. Dr. Hasan Mandal yeniden TÜBİTAK Kurum Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı. TÜBİTAK Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Mehmet İhsan Taşer, Lütfü Haluk Bayraktar, Cemal Şeref Oğuzhan Öztürk, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. Mehmet Bulut atandı. 

TÜBİTAK Başkanı Prof.Dr. Hasan Mandal da, yayınladığı mesajda, "Sn. Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle TÜBİTAK Başkanlığı görevine yeniden atandım. Beni bu göreve tekrar layık gören Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank'a şükranlarımı sunuyorum. TÜBİTAK çatısı altında ülkemiz için bilim, teknoloji ve yenilik eksenli çığır açıcı çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edecek; birlikte çalışmaya, birlikte geliştirmeye ve birlikte başarmaya devam edeceğiz…" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@