Dündar Ünlü: Odunpazarı'nda turistik bölgenin trafiğe kapatılması doğru karardır

Eskişehir’in önde gelen siyasetçilerinden, eski, AK Parti il başkanı Dündar Ünlü'den Odunpazarı'nda Kemal Zeytinoğlu Caddesi'nin trafiğe kapatılması kararına destek... 

SİYASET 20.10.2022, 16:33 20.10.2022, 16:37
Dündar Ünlü: Odunpazarı'nda turistik bölgenin trafiğe kapatılması doğru karardır

Eskişehir’in önde gelen siyasetçilerinden, eski, AK Parti il başkanı Dündar Ünlü, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Odunpazarı’nda turistik bölgenin trafiğe kapatılması doğru karardır" diyerek Odunpazarı'nda Kemal Zeytinoğlu Caddesi ve bağlantı yollarının araç trafiğine kapatılması uygulamasına destek verdi. 

"Doğru olan neyse uygulanmalı, popülizm yapılmamalı"

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Dündar Ünlü, medyamidas.com'a yaptığı açıklamada, "Tüm dünyada böyle turistik bölgelerin araç trafiğine kapatıldığını görmekteyiz, Türkiye'de de trafiğe kapatılmaktadır. Tarihi Odunpazarı bölgesi gibi turistik bölgelerde uygulanması gereken bir karardır. Şu düşünceye kapılmamamız gerekiyor. Vatandaş turistik yerlerin dibine kadar aracıyla gidecek diye bir şey yok. Bu konuda popülizm yapılmamalı, şehrin geleceği için irade ortaya koyulmalı ve doğru olan neyse uygulanmalı" dedi. 

"Eskişehir'in trafik sorunu ayrı bir konu, Odunpazarı'ndaki kararla karıştırılmamalı"

Dündar Ünlü, "Mağduriyetler varsa tolere edilebilir, ama ajitasyon da yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sırf farklı partiden belediyeler diye de muhalefet yapılmaması gerekir. Eskişehir'deki trafik sorunu da ayrı bir tartışma konusudur, o ayrı tartışmamız gereken bir nokta. Odunpazarı'nda alınan kararla da karıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben alınan kararın Eskişehir ve Odunpazarı adına doğru olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@