banner163

Emine Nur Günay: İnanarak çalışmanın sonuçlarını Odunpazarı'nda gördük

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay: inanarak çalışmanın sonuçlarını 2019 yerel seçimlerinde Odunpazarı ilçemizde gördük. 

SİYASET 02.06.2022, 21:11 02.06.2022, 21:33
Emine Nur Günay: İnanarak çalışmanın sonuçlarını Odunpazarı'nda gördük

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, "2023 seçimlerine artık çok kısa zaman kaldı. Türkiye'nin geleceği bizim ellerimizde. Bu nedenle nitelikli çalışmalar yapmalıyız. Amacımız 100 tane program yapıp göstermelik 500 kişiye ulaşmak değil sadece. Amacımız gerekirse bir program yapıp o bir kişiyi kazanmak. Tekrara düşen programlar yerine daha yenilikçi, daha farklı, farklı insanların, kesimlerin olduğu programları yapmak ve onlara ulaşmak olmalı hedefimiz" dedi. 

Günay, "Eskişehir'de 2023 hedeflerimiz nelerdir? Stratejik planlarımızı belirledik mi? Önümüze koyduk mu? Böyle her çalışmaya milletvekilleri olarak destek vermeye hazırız" diye konuştu.   

"Odunpazarı'nda partimizin aldığı yüzde 45,55 oy ile son beş seçim içinde en yüksek oya ulaşıldı"

Günay, “Eskişehir hepinizin bildiği üzere farklı dinamikleri olan bir şehir. Çoğu zaman algılar olguların önüne geçiyor, dezenformasyon üzerinden siyaset yapılıyor. Ancak inanarak çalışmanın sonuçlarını 2019 yerel seçimlerinde Odunpazarı ilçemizde gördük. Evet, aramızda ‘seçimi kaybettik’ diyenler olabilir ama partimizin aldığı yüzde 45,55 oy ile son beş seçim içinde en yüksek oya ulaşıldı. Önemli bir kilometre taşı kaydettik orada. Şimdi bunu ileriye götürmek bizlerin, sizlerin bir sorumluluğu ve görevi" dedi. 

"Bunu teşkilatımız başardı, sizler başardınız"

Günay, Türkiye’de 957 ilçe içinde oyunu arttıran 17’nci ilçe oldu Odunpazarı. Nüfusu 400 binin üzerindeki ilçeler içinde ise 7’nci ilçe oldu. Bunu teşkilatımız başardı, sizler başardınız. O gün çalışan sizdiniz, bizdik. 2023 hedeflerimiz için bugün de çalışacak olan sizlersiniz, biziz. İnşallah çok daha iyisini yapacağımızdan şüphem yok, yeter ki isteyelim.” diye konuştu. 

Bakan Çavuşoğlu: "Nabi hocama da söyledim, Eskişehir evimiz" (Detaylar için tıklayın)

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@