banner163

Eskişehir Büyükşehir Başkan Vekili Aydın Ünlüce: Böyle bir şey varsa yanlış olmuş

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında AK Partili Mustafa Birsen'i o tepkisine Başkan Vekili Aydın Ünlüce'den cevap: "Böyle bir şey varsa tabii ki yanlış olmuş. Her konuda bilgi isteme hakkına sahipsiniz"

SİYASET 10.11.2022, 19:43 10.11.2022, 19:54
Eskişehir Büyükşehir Başkan Vekili Aydın Ünlüce: Böyle bir şey varsa yanlış olmuş

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında AK Partili Mustafa Birsen yaptığı konuşmada, bir belediye bürokratının meclis üyelerini üzen bir açıklamada bulunduğunu belirterek tepki gösterdi ve bu açıklamayı kınadıklarını belirtti. 

Mustafa Birsen: "Hakaretle cevap verilmemeli, kınıyoruz"

Yılmaz Büyükerşen'in katılmadığı ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aydın Ünlüce'nin başkanlık ettiği toplantıda konuşan Mustafa Birsen, "Geçen ay düzenlenen konserlerin masrafları ile ilgili bir sorumuz olmuştu. Sizin vekalet ettiğiniz toplantıda bununla ilgili de bilgi vermiştiniz. Çok tatmin edici bir açıklama olmamıştı, ama sonrasında bir Eskişehir Büyükşehir bürokratının bir açıklamasını okuduk ve üzüldük. Özel Kalem Müdür Vekili olan arkadaşımız bir açıklama yapmış: 'Bir konserin maliyetinin sadece sanatçıya ödenen kaşe olduğunu zannedenler var aramızda. Sanıyorlar ki ses, sahne, ışık, led ekranlar, backline, ulaşım vs. gökten zembille bedavaya iniyor. Cehalet böyle bir şey" diye bir ifadesi var. Bu cevabı kendisine iade ediyorum. Eskişehir ile ilgili bir konuda soru soran meclis üyelerine hakaretle cevap verilmemeli. Bu arkadaşı kınıyoruz. Bu kadar kibir adibesi olmaya gerek yok. Şahsı buradaysa da bununla ilgili cevap verilmesini talep ediyoruz" dedi. 

Aydın Ünlüce: "Böyle bir şey varsa yanlış olmuş, elbette her konuda bilgi isteme hakkına sahipsiniz"

Aydın Ünlüce de konuyla ilgili olarak, "Açıklamadan detaylı bilgim yok ama böyle bir şey varsa tabii ki yanlış olmuş. Meclis üyeleri olarak elbette her konuda yasal sınırlar içinde bilgi isteme hakkına sahipsiniz" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@