Eskişehirli Gülistan Teyze öyle bir söz söyledi ki... Bakan Dönmez Togg ile gezdirip şoförlüğünü yaptı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Fatih Dönmez, Eskişehir sokaklarında Togg ile gezerek vatandaşlarla buluştu. Karşılaştığı Gülistan Avcı'nın o sözleri Bakan Dönmez ve herkesi çok duygulandırdı. Bakan Dönmez, Gülistan Avcı'yı araca alıp gezdirdi.

SİYASET 13.04.2023, 19:15 13.04.2023, 19:41
Eskişehirli Gülistan Teyze öyle bir söz söyledi ki... Bakan Dönmez Togg ile gezdirip şoförlüğünü yaptı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Fatih Dönmez, Togg makam aracıyla Eskişehir sokaklarında vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Bakan Dönmez ile vatandaşlar arasında renkli diyaloglar yaşandı. 

Bakan Dönmez'in Eskişehir’de Emek Mahallesi ziyaretinde TOGG’a binmek isteyen Gülistan Avcı’nın o sözleri ise Bakan Dönmez ve herkesi çok duygulandırdı. 

Gülistan Avcı'nın "Öbür dünyada sorarlarsa TOGG’un yanında durduk, bindik demek isterim” sözleri herkesi duygulandırdı 
 

Fatih Dönmez, seçim çalışmalarına Emek Mahallesi’nde yaptığı esnaf ziyareti ile başladı. Eskişehir’de yolculuğunu TOGG ile yapan Bakan Dönmez, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Mahalle sakinlerinden Gülistan Avcı, Bakan Dönmez’e araca binmek istediğini ilettirken, “Öbür dünyada sorarlarsa TOGG’un yanında durduk. Bindik demek isterim” diyen Gülistan Avcı'nın bu sözleri herkesi çok etkiledi.

Bakan Dönmez: "Şimdi beni ağlatacaksın"

Bakan Dönmez, “Şimdi beni ağlatacaksın” diyerek şoför koltuğunda olduğu araca bindirdi. Araçta bulunan AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ve Bakan Dönmez ile bir süre yolculuk eden Gülistan Avcı, yolculuk boyunca Togg için hayır dualar etti. 

“Allah’ım kazasız belasız herkese versin, her gün dua ediyorum"

Araca biner binmez ellerini duaya açan Avcı, “Allah’ım devletimize zeval vermesin. Başkanımıza da zeval vermesin. Her gün dua ediyorum namazlarımda. İnşallah kazanır. Çok güzeldi. Allah bin kat razı olsun. Allah’ım kazasız belasız herkese versin” dedi.

O anları aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@