Hamid Yüzügüllü Büyükşehir'e sert çıktı: Bahane üretmek kolay!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Büyükşehir Belediyesi'ne trafik sorununu çözecek bat-çıklar yapılmaması konusunda sert eleştirilerde bulundu.

SİYASET 11.07.2023, 20:02 14.07.2023, 18:03
Hamid Yüzügüllü Büyükşehir'e sert çıktı: Bahane üretmek kolay!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin son toplantısına Yılmaz Büyükerşen katılmazken, toplantıya Başkanvekili Hasan Ünal başkanlık etti.

Meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi'nin Odunpazarı ve Atatürk Lisesi kavşaklarında başlattığı yeni düzenleme ile ilgili de bir sunum yapılırken, toplantıda "bat-çık" tartışması yaşandı, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'den sert eleştiriler geldi. 

Yüzügüllü: Bunlar geçici çözümler. Eskişehir trafik için kalıcı çözümler istiyor

Hamid Yüzügüllü, söz alarak konuyla ilgili, "Çok güzel bir çalışma yapmışsınız, emeği geçenlere teşekkür ederiz. Ama bunlar geçici çözümler. Eskişehir trafik için kalıcı çözümler istiyor. Avrupa şehri diyorsunuz, Avrupa şehri Eskişehir'de bir tane bat-çık yok" dedi. 

Daire Başkanı Bükülmez: "Planda bat-çık yok, zaten bat-çık yapmak için alan yok"

Sunumu yapan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Metin Bükülmez, "Bizler Ulaşım Master Planı'na göre bu çalışmayı yapıyoruz. Planda bat-çık yok. Zaten bat-çık yapmak için burada yeterli alan yok" diye konuştu. 

Yüzügüllü: Bu ülkede denizin altında bile tünel yapılıyor, istendikten sonra yapılmayacak bir şey değil 

Bu sözler sonrasında Hamid Yüzügüllü, "Bugün bu ülkede denizin altında bile tünel yapılıyor. Bence yapılmak istendikten sonra yapılmayacak bir şey yok. Ben Eskişehir'in tümü için konuşuyorum" dedi. 

Hasan Ünal: "Modern şehirlerde artık bat-çık yok, her tarafı doldurmak anlamlı değil"

Başkanvekili Hasan Ünal da, "Modern şehirlerde artık bat-çıklar kalktı. Trafik akışları çeşitli şekillerde düzenleniyor. 3 kişiye de bir araba düştüğünü biliyorsunuz. Her tarafı batçıklarla doldurmak da çok anlamlı değil" dedi. 

Yüzügüllü sert çıktı: Çözüm bulamayınca bahane üretmek kolaydır!

Bu sözler üzerine Hamid Yüzügüllü, "Bazı şeylere çözüm bulamayınca, bahane üretmek kolaydır, bence ondan" karşılığını verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@