banner163

Hatipoğlu ve Özkan Alp'ten Büyükşehir Belediyesi'ne sürpriz ziyaret!

Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp'ten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeline sürpriz ziyaret...

SİYASET 26.03.2024, 14:41 26.03.2024, 14:53
Hatipoğlu ve Özkan Alp'ten Büyükşehir Belediyesi'ne sürpriz ziyaret!

Cumhur İttifakı AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne sürpriz bir ziyaretten bulundu. 

Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını ziyaret ederek sohbet etti, çalışmalarında başarılar diledi. 

Özkan Alp: "1 Nisan günü hep birlikte işimizin başında olacağız, Eskişehir için çalışacağız"

Belediye çalışanlarını şaşırttığı ve sevindirdiği belirtilen ziyaretle ilgili sosyal medyada paylaşımda bulunan Özkan Alp, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu ile Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettik. Belediye çalışanlarımız ile görüştük. 1 Nisan günü hep birlikte işimizin başında olacağız. Eskişehir için hep birlikte çalışacağız. Nebi Hatipoğlu Eskişehir’e çok yakışacak" dedi. 

Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp ayrıca, Vilayet Meydanı'ndaki Eskişehir'de TEI'de üretilen yerli ve milli havacılık motorlarının sergilendiği sergiyi de ziyaret etti. Nebi Hatipoğlu sergiyle ilgili, "Vilayet Meydanı’nda hazırlanan milli motor sergisini ziyaret ettim. Havacılık motorlarında ülkemizin gururu, Avrupa ve dünyanın sayılı şirketlerinden olan TEI tarafından Eskişehirimizde yüzde 100 yerli üretim olarak tasarlanan motorlarını inceleme fırsatı bulduğum için çok gururlandım. TEI’nin ortaya koyduğu bu başarının, ülkemizin her alanda olduğu gibi havacılık, savunma sanayi ve dev yatırımların en büyük kanıtı olarak vatandaşlarımızı da gurulandırdığına yürekten inanıyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@