Kazım Kurt Es Es taraftarına kulak asmadı! İhaleyi Eskişehirspor'suz yaptı

Odunpazarı Belediyesi'nin AK Parti döneminde Eskişehirspor'a gelir kaynağı olan petrol istasyonu için yeniden ihale yaptı. CHP'li Kazım Kurt, Eskişehirspor taraftarının tüm çağrılarına kulak tıkadı. İhale Eskişehirspor'suz yapıldı.

SİYASET 11.10.2022, 13:19 11.10.2022, 13:31
Kazım Kurt Es Es taraftarına kulak asmadı! İhaleyi Eskişehirspor'suz yaptı

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi'nin Ihlamurkent'teki petrol istasyonu için yapacağı ihale günlerdir tartışma konusuydu. AK Partili Burhan Sakallı döneminde Eskişehirspor'a gelir kaynağı olması sağlanan petrol istasyonunun yeniden Eskişehirspor'a gelir sağlayacak şekilde ihalesinin yapılması isteniyordu. 

Eskişehirspor taraflarının günlerdir yaptığı çağrılara kulak tıkayan Belediye Başkanı Kazım Kurt ihaleyi Eskişehirspor'suz gerçekleştirdi. 

Murat Özcan taraftarın çağrısını yüzüne de söylemiş, Kazım Kurt "Bizi ilgilendirmez" demişti 

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da birçok defa Odunpazarı Belediye Meclisi'nde Eskişehirspor taraftarının çağrısını dile getirmiş, geçmişte yapıldığı için yine aynı şekilde bu petrol istasyonunun Eskişehirspor'a gelir kaynağı olmasını sağlanabileceğini ifade etmiş ve Kazım Kurt'a çağrıda bulunmuştu. 

Kazım Kurt ise geçmiş dönemde yapılan uygulamanın kendisini ilgilendirmediğini söylemiş ve "Bizi ilgilendirmez" demiş, ihaleyi normal şartlarda gerçekleştireceklerini söylemişti.

İhale Eskişehirspor'suz yapıldı, taraftar tepkili 

O ihale Odunpazarı Belediyesi'nde gerçekleştirildi. 

İhaleyi Özkonak Akaryakıt İnşaat firmasının kazandığı belirtildi.

Yaşanan bu durum Eskişehirspor camiasında üzüntü ve tepkiyle karşılandı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@