Masum Türker'den Mehmet Akif Erdem'e: Sayın strateji uzmanı...

Devlet eski Bakanı Masum Türker'den, medyamidas.com yazarı Dr. Mehmet Akif Erdem'in yorumuna canlı yayın esnasında cevap ve twitter'da ilginç diyaloglar: Sayın strateji uzmanı...

SİYASET 12.12.2022, 23:49 13.12.2022, 00:09
Masum Türker'den Mehmet Akif Erdem'e: Sayın strateji uzmanı...

Devlet eski Bakanı Masum Türker ile medyamidas.com yazarı Dr. Mehmet Akif Erdem arasında twitter'da ilginç bir diyalog yaşandı. 

Masum Türker, twitter'daki hesabından "Bu akşam CNN TÜRK’te canlı yayındayım" paylaşımı ile Ahmet Hakan'ın CNN Türk'teki programına katılacağını duyurdu. 

Dr. Mehmet Akif Erdem'den Ahmet Hakan'a: "Ağız tadıyla bir program izlettirmeyeceksin anlaşılan... Beni de askeri strateji uzmanı olarak programa alabilirsin"

Paylaşımın altına Dr. Mehmet Akif Erdem, Ahmet Hakan'ı da etiketleyerek "ağız tadıyla bir program izlettirmeyeceksin anlaşılan… Bu arada beni de askeri strateji uzmanı olarak programa alabilirsin. 28 gün askerlik yaptım. Masum Türker'in bakanlığı hesabı" yorumunda bulundu. 

Masum Türker'den canlı yayındayken cevap tweet'i: Sayın strateji uzmanı... 

Sonrasında Masum Türker'in Dr. Mehmet Akif Erdem'in tweet'ine canlı yayındayken twitter'da cevap yazdığı görüldü. Masum Türker cevabında, "Sayın strateji uzmanı; Hazımsınız olduğunuzu açıklamak zorunda mısınız?" ifadelerine yer verdi. 

Mehmet Akif Erdem: Denemekte fayda var

Dr. Mehmet Akif Erdem'den de bu tweet'e karşılık geldi. Erdem, "Sizi izlemek zorunda kalmak gerçek bir ızdırap … Izdıraplar paylaştıkça azalır derler… Denemekte fayda var" diye yazdı. 

"Beni hiç üzmediniz. Hedef olmaya alışığım"

Masum Türker de karşılık olarak, "Beni hiç üzmediniz. Hedef olmaya alışığım. Sizin kendi kendinize yaptığınız haksızlığı hatırlatmak istedim. Selam ve saygılarımla" diye yazdı. 

"Ancak zatınız hakkındaki eleştirilerim bakidir"

Dr. Mehmet Akif Erdem de, "Nezaketinizi takdir ve tebrik ediyorum. Ancak zatınız hakkındaki eleştirilerim bakidir. Hürmet ve muhabbet ile selam ederim" yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@