MHP aday adayından sert tepki: "HDP'ye kurban olun" diyen istifa etmeli

MHP Eskişehir Milletvekili aday adayı Soner Güncan'dan sert tepki: "HDP'ye kurban olun" diyen CHP'li meclis üyesi İrfan Kılınç başta kendi partisinin seçmenlerinden ve tüm vatan evlatlarından özür dileyip istifa etmelidir.

SİYASET 04.04.2023, 11:59 04.04.2023, 12:10
MHP aday adayından sert tepki: "HDP'ye kurban olun" diyen istifa etmeli

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Meclisi'nin dünkü toplantısında yaşanan tartışmalar ve CHP'li Meclis Üyesi İrfan Kılınç'ın tartışmalar sırasında "HDP'ye kurban olun siz" diye bağırmasının yankıları ve bu sözlere tepkiler sürüyor. 

Konuyla ilgili MHP Eskişehir Milletvekili aday adayı Soner Güncan da açıklamalarda bulundu, CHP'ye ve CHP'li Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi İrfan Kılınç'a tepki gösterdi.

Soner Güncan, "Bu şehirde vatana, millete ve devlete kurban olmayı şeref bilen yüzbinlerce insan vardır. Kılınç bu açıklamalarıyla memleketinin insanlarına hakaret etmiştir. Terörle birlikte hareket eden bir parti ile kendi partisi CHP uzlaşmış, birbirlerine kurban olabilir hale gelmişlerdir. Bizler Cumhuriyetimizin ilk Partisi CHP'nin bu duruma gelmesinden son derece üzgünken, onlar daha da terörize olmayı göze alıyorlar. Mutlaka CHP'nin içinde milli insanlar var ve Kılınç başta kendi partisinde bulunan seçmenlerden, sonrasında hakaret ettiği vatan evlatlarından özür dileyerek istifa etmeli" dedi. 

İşte Odunpazarı Belediye Meclisi'ndeki o anlar... Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@