Murat Mercan'dan AK Parti'ye 'kapalı tartışalım' çağrısı

AK Parti Eskişehir eski milletvekillerinden, emekli büyükelçi Murat Mercan'dan Eskişehir'deki AK Partililere 'kapalı tartışalım' çağrısı... 

SİYASET 20.04.2024, 15:19 20.04.2024, 15:28
Murat Mercan'dan AK Parti'ye 'kapalı tartışalım' çağrısı

AK Parti Eskişehir eski milletvekillerinden, eski Vaşington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'dan sosyal medyada dikkat çekici bir çağrı geldi. 

CHP'li Arif Anbar, AK Partili isimlerden Ahmet Yapıcı'nın x.com'daki "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Grubu Belediyenin 2023 faaliyet raporunda tek kelimelik bir eleştiri konusu bulamamış Faaliyet raporu büyük bir nezaketle oybirliği ile kabul edilmiş."paylaşımını yeniden göndermiş ve gönderisinde, "AK Parti tartışıyor, dökülüyor, dağılıyor" ifadelerine yer vermişti. 

Odunpazarı Belediyesi eski Başkanı Burhan Sakallı da, bu paylaşıma cevap olarak, "Yanılıyorsun sevgili dostum. Konuşmak, tartışmak, eleştirmek, özeleştiri yapmak; -sizin söylediğiniz gibi- dökülmek, dağılmak değil; Aksine derlenmek, toparlanmak; bir olmak, iri ve diri olmak; yeniden umut olmak için bir fırsattır" dediği bir paylaşım yapmıştı. 

Hasan Murat Mercan da Burhan Sakallı'nın yaptığı paylaşımı da yeniden göndererek, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak'ı da etiketlediği dikkat çekici bir çağrıda bulundu. 

Murat Mercan: "Önce sorumlu arkadaşlarla yüzyüze konuşmak daha sağlıklı..."

Murat Mercan paylaşımında, "Tartışmak ve öz eleştiri yapmanın bence de tam zamanı. Bunları sosyal medyaya taşımak bir tercihtir ama önce sorumlu olan arkadaşlarla yüzyüze konuşmak daha sağlıklı. Dilerim il teşkilatı böyle bir toplantıyı organize eder ve hep birlikte bu davete katılırız" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@