banner163

Murat Özcan hakkında konuşmak için hazırlık yapmışlar

Odunpazarı Belediyesi Meclisi'nin son toplantısında mazereti nedeniyle toplantıya katılamayan AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'ın eksikliği hissedildi. Murat Özcan hakkında konuşmak için hazırlık yapan CHP'li meclis üyeleri de konuşmalarını tam olarak yapamadı.

SİYASET 01.02.2023, 18:25 01.02.2023, 18:35
Murat Özcan hakkında konuşmak için hazırlık yapmışlar

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi Meclisi'nin son toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'ın eksikliği hissedildi.

Murat Özcan hakkında konuşmak için hazırlık yapan bazı CHP'li meclis üyeleri de konuşmalarını tam olarak yapamadı, ama AK Partililerden Murat Özcan'a iletmelerini istedi. 

CHP'li meclis üyesi Ömer Faruk İnan konuşmasında, "Son meclis toplantısında sayın Murat Özcan bir arkadaşımız için "Eline verilen metni okudu, okurken de güçlük çekti" diye bir ifadede bulundu. Bu şekilde sözleri kendisi çok kibar ve saygılı olan Murat Özcan'dan 4 yıllık dönemimizde ilk defa duyduk. Bizleri çok üzdü. Kendisi burada yok, ama kendisinden arkadaşımızdan özür dilemesini bekliyoruz. Bizler konuşmalarımızı kendimiz hazırlıyoruz. Ne başkanımız ne de grup sözcüsü arkadaşımız içerikle ilgili bilgi sahibi olmuyorlar" dedi. 

Söz isteyen CHP'li meclis üyesi Halil İbrahim Bilici de, "Aslında Murat bey olduğunda ayrıca konuşacağım ama... Ama kendisine yakıştıramadığımızı Murat bey de bilsin. Biz 4 yıldır dostça, kardeşçe bir Odunpazarı yaratmak için çaba gösteriyoruz. Çoğunluğumuzu hiçbir zaman ön plana çıkarmadık. Herkes eşit görülmeli. Biz burada hiçbir zaman arkadaşlarımızı güçsüzdür, ezelim noktasında olmadık. O yüzden o yakışıksız ifadesinin özürle sonuçlanmasını bekliyoruz" diye konuştu. 

Meclis toplantısında gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edilirken, toplantının sakin geçmesi dikkat çekti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@