Murat Özcan: Hazır metni okutmak için basın toplantısına gerek yoktu

Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'dan o basın toplantısına cevap geldi...

SİYASET 22.08.2023, 21:27 22.08.2023, 21:31
Murat Özcan: Hazır metni okutmak için basın toplantısına gerek yoktu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili CHP'li meclis üyesi Mustafa Önder'in elindeki metni okuduğu, Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'ın açıklamalarının eleştirildiği basın toplantısı bugün çok dikkat çekmiş, konuşulmuştu. "Büyükerşen aracıyla yazdığı metni okutup Murat Özcan'a cevap vermiş" yorumlarına neden olan bastın toplantısı ile ilgili Murat Özcan'dan cevap geldi...

"Anlaşılan yetkisi sadece önüne konulan metni okumakmış... Yetkisi olmayana metin okutacağınıza basın metni olarak gönderseydiniz"

Özcan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bugün vazifeli olduğum köy ziyaretleri nedeniyle çok yoğundum. Dört yıldır meclislerde görevim icabı yapmış olduğum eleştirilere sanki bugün ilk defa yapıyormuşum gibi şaşkınlık ve telaş içerisinde cevap vermek adına bir basın toplantısı düzenlenmiş. Meclis üyesi sayın Mustafa Önder'e hazırlanmış bir metin okutulmuş. Gazetecilerin sorduğu sorulara yetkimi aşar diye cevap veren meclis üyesinin anlaşılan yetkisi sadece önüne konulan metni okumakmış. Bu kadar basın mensubunu boşuna zahmet ettirmişsiniz yetkisi olmayana metin okutacağınıza basın metni olarak basına gönderseydiniz daha anlaşılır olurdu" dedi. 

"Bütün eleştirilere yetkim ve bilgim dahilinde cevaplarım var..."

Özcan ayrıca, "Bütün eleştirilere verilecek yetkim ve bilgim dahilinde cevaplarım var. Bunu da en kısa zamanda kamuoyuna açıklarız.Hayırlı akşamlar" diye ekledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@