odatv, yazarımız Cem Sahir İslam'ın yazısını haber yaptı

odatv, medyamidas.com'un yazarı Cem Sahir İslam'ın çok konuşulan "CHP'nin kaçınılmaz tükenişi" başlıklı yazısını haber yaptı... İşte o haber...

SİYASET 10.03.2021, 14:18 10.03.2021, 14:31
odatv, yazarımız Cem Sahir İslam'ın yazısını haber yaptı

medyamidas.com'un yazarlarından Cem Sahir İslam'ın "CHP'nin kaçınılmaz tükenişi" başlıklı yazısı büyük ilgi görürken, odatv de Cem Sahir İslam'ın bu yazısını haber yaptı. 

odatv o yazıyı "Zehir zemberek CHP'ye çaktı" diye duyurdu 

odatv'nin sitesinde "Abisinin CHP'ye katıldığı gün zehir zemberek yazı - Aynı gün kardeşi zehir zemberek CHP'ye çaktı" başlıkları ile yayınlanan haberde, "Merve Kavakçı’nın eski eşi bağımsız milletvekili Cihangir İslam CHP’ye katıldı. Kardeşi Cem Sahir İslam, medyamidas.com adlı internet sitesindeki yazısında abisinin adını vermedi ama CHP’ye zehir zemberek sözler söyledi" ifadelerine yer verildi. 

Haberde Cem Sahir İslam'ın dün medyamidas.com'da yayınlanan yazısında çok sayıda alıntı yapılarak, İslam'ın CHP'ye yönelik sert eleştirilerde bulunduğu belirtildi. 

odatv'deki haberi okumak için tıklayın

Cem Sahir İslam'ın, odatv'nin de haber yaptığı "CHP'nin kaçınılmaz tükenişi" başlıklı yazısının tamamını okumak için tıklayın.. 

Yorumlar (1)
Ali Serkan Diye Biri 3 yıl önce
Yeni Akit Gazetesi de haber yaptı. Ve Yeni Akit teki haber vesilesiyle sitenizi tanımış oldum. Hakikaten sürükleyici ve etkili bir yazı olmuş. Tebrikler

Gelişmelerden Haberdar Olun

@