Okuduğunu anlamayan CHP'li meclis üyesi

AK Partili Murat Özcan'ın yaptığı paylaşımı anlamayan CHP'li Kadir Kodak'ın yaptığı paylaşım görenleri hayrete düşürdü! 

SİYASET 13.12.2021, 22:03 14.12.2021, 00:07
Okuduğunu anlamayan CHP'li meclis üyesi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi ve Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, Eskişehir'de CHP'lilerin ETY'lilerle düzenlediği etkinlikle ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Murat Özcan, "Yasayı o dönemde çıkaran Yaşar Okuyan'ın bugün CHP'li olduğunu" hatırlattı  

Murat Özcan yaptığı paylaşımda, "EYT Federasyonu Eskişehir'de CHP'li siyasetçilerle beraber bir gece düzenlemiş.EYT yasasının mucidi dönemin SGK müdürü ile (80 yaşına çıkarılsada sgk kurtulmaz diyen), yasayı çıkaran dönemin bakanı Yaşar Okuyan bugün Chp'de siyaset yapıyor.Suçlu suç mahalinde" ifadelerine yer verdi. 

Murat Özcan, paylaşımında söz konusu yasayı çıkaranın dönemin bakanı Yaşar Okuyan olduğunu ve Yaşar Okuyan'ın bugün CHP'de siyaset yaptığını hatırlatırken, CHP'li Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Kadir Kodak'tan hiç beklenmeyen bir tepki mesajı geldi... 

Murat Özcan ne dedi, Kadir Kodak ne anladı!

CHP'li Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Kadir Kodak ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Murat Özcan'ı kast ederek, "Akp’li çok değerli bir Meclis Üyesi Eyt etkinliğine Eski Bakan Sn. Yaşar Okuyan’ın katıldığını iddia etmiş. Yandaş bir haber sitesi de bunu haber yapmış. Bu iddia tümüyle asılsızdır. Değerli Meclis Üyesi arkadaşımı ve ilgili haber sitesini iddialarını ispata davet ediyorum" dedi. 

Kadir Kodak'ın Murat Özcan'ın paylaşımını anlamadan böyle bir tepki mesajı paylaşması görenleri hayret ettirdi. Bir belediye meclis üyesinin nasıl böyle bir hata yapmış olabileceğine anlam verilemedi. 

Özcan'dan yanıt geldi: Ölüyü diriltmekten daha zor ne olabilir ki... 

Kadir Kodak'ın bu paylaşımı sonrasında Murat Özcan'dan bir paylaşım daha geldi. Özcan paylaşımında, "Tekrar ediyorum:Bu açıklama,Yaşar Okuyan Eskişehir’e geldi veya EYT eleştirisi değildir. Hz.İsa’ya havarileri sormuş: Ölüyü diriltmekten daha zor ne olabilir ki. Bunu anlamayanlara anlatmak demiş" ifadelerine yer verdi. 

Bir de eleştirdiği haberi beğenmiş! 

Dikkat çeken bir ayrıntı da, Kadir Kodak'ın söz konusu haberi twitter'da "beğenmiş" olduğunu görülmesi oldu... Kadir Kodak'ın eleştirdiği ve tepki gösterdiği açıklama ve haberi neden beğendiğine de anlam verilemedi... 

Partisinden bir uyaran da yok galiba!

CHP'li Kadir Kodak'ın konuyu anlamadan yaptığı bu paylaşımın halen, saatlerdir twitter sayfasında durması ve Kadir Kodak'ın yaptığı hatayı halen düzeltmemiş olması da, "Partisinden bir uyaran da yok galiba" yorumlarına neden oldu... 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@