banner163

Sena Kaleli, Gaye Usluer'i savundu: O istemedi!

CHP'den istifa eden Gaye Usluer'e, CHP'li Sena Kaleli'den destek veren paylaşımlar geldi... Gaye Usluer de Sena Kaleli'ye teşekkür etti...

SİYASET 07.05.2021, 11:22 07.05.2021, 14:10
Sena Kaleli, Gaye Usluer'i savundu: O istemedi!

CHP'den istifa eden Gaye Usluer'e, CHP'li eski Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Sena Kaleli'den destek veren paylaşım geldi.

Sosyal medyada Gaye Usluer'in istifa açıklamasının altına yapılan eleştirilere ve tepkilere karşı Gaye Usluer'i savunan paylaşımlarda bulunan Sena Kaleli, yazar ve şair Murathan Mungan'dan bir alıntı ile Gaye Usluer'e destek çıktı, Gaye Usluer de Sena Kaleli'nin bu mesajını paylaşıp teşekkür etti. 

Murathan Mungan'dan alıntı ile savundu: Aslında giden değil, kalandır terk eden... 

Bi tepkiye "Enfeksiyon uzmanı kadın profesöre pandemi sürecinde parti görev vermiş de o mu kabul etmemiş?" mesajını yazan Sena Kaleli bir cevabında da, "Hiçbir şey göründüğü, dışardan algılandığı gibi olmuyor siyasette. Öyle bir etkisiz kalabiliyorsunuz ki, en onurlu olanı gitmek olabiliyor. Kimdi giden kimdi kalan? Aslında giden değil, kalandır terkeden, giden de bu yüzden gitmiştir zaten. -Murathan Mungan" ifadelerine yer verdi. 

Gaye Usluer'den teşekkür 

Gaye Usluer de bu tweet'i paylaşıp "Teşekkür ederim Sevgili arkadaşım" notunu paylaştı. 

İşte twitter'daki o mesajlar ve yazışmalar... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@