banner163

Sözcü TV: Eskişehir'de AK Parti öne geçti... Erol Mütercimler: Eskişehir elden gidecek

Sözcü TV'de yayınlanan ankette Eskişehir'de AK Parti'nin öne geçtiği, AK Parti ve CHP'nin başa baş göründüğü belirtildi. Erol Mütercimler, anketle ilgili, "Tayyip bey şu anda öyle bir tokat atıyor ki, CHP'ye, Özgür beye... Eskişehir elden gidecek" yorumunda bulundu.

SİYASET 13.03.2024, 15:57 13.03.2024, 16:32
Sözcü TV: Eskişehir'de AK Parti öne geçti... Erol Mütercimler: Eskişehir elden gidecek

Sözcü TV'de yayınlanan MAK Araştırma'nın Eskişehir ile ilgili anketinin sonuçları büyük yankı uyandırdı. 

Mart ayı başında yapıldığı belirtilen anket sonuçlarına göre, AK Parti'nin 1 puanlı farkla CHP'nin önüne geçtiği belirtildi. 

Sözcü TV o anketi yayınladı: Hatipoğlu yüzde 43, Ünlüce yüzde 42

Anket sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu'nun oy oranı yüzde 43, CHP Büyükşehir Belediye Başkana adayı Ayşe Ünlüce'nin oy oranı ise yüzde 42 olarak belirtildi. İYİ Parti adayı Melih Aydın'ın oy oranı yüzde 3, DEM Parti adayı Gamze Toprak'ın oy oranı yüzde 2 olarak yer aldı. Zafer Partisi adayı Oğuz Beki, Yeniden Refah Partisi adayı Kadir Çalışıcı, Saadet Partisi adayı Fesih Bingöl'ün oy oranlarının yüzde 1'er olarakbelirtildiği ankette  kararsızların oy oranı ise yüzde 5 olarak yer aldı. 

Anketin sonuçları üzerine Sözcü TV'de ve sosyal medyada yoğun tartışmalar başladı. 

Erol Mütercimler: "Tayyip bey şu anda öyle bir tokat atıyor ki, CHP'ye... Eskişehir elden gidecek"

Sözcü TV'de Nevzat Çiçek'in de katıldığı programda anket sonuçlarına sinirlenen Erol Mütercimler, "AKP bu kadar zayıf bir aday koydu Eskişehir'de. Arkadaş, şuraya bakar mısın? CHP bundan büyük ders almalı. Tayyip bey şu anda öyle bir tokat atıyor ki, CHP'ye, Özgür beye... Eskişehir elden gidecek" yorumunda bulundu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@