banner163

Zihni Çalışkan: Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz

AK Parti Eskişehir Teşkilatı geleneksel bayramlaşma programında konuşan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, "Tüm teşkilatımızla yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

SİYASET 10.07.2022, 17:07 10.07.2022, 17:20
Zihni Çalışkan: Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nın düzenlediği Geleneksel Bayramlaşma Programı’nda AK Partililer bir araya geldi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, BBP Eskişehir İl Başkanı Salim Acabay, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partilinin bir araya geldiği programa AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, yurtdışında programı olması nedeniyle katılamadı.

"Alpu için tüm ekipler bayram demeksizin çalışıyor"

Programda konuşan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Alpu’da yaşanan sel felaketi ile ilgili, “AFAD başta olmak üzere, Şehircilik Bakanlığı, Tarım İl Müdürlüğü, hem evlerde meydana gelen hasar hem de tarım arazilerinde meydana gelen hasarla ilgili bayram demeksizin çalışmaya başladı” dedi. Çalışkan, bölgede yaşanan sel felaketinin ardından AFAD başta olmak üzere Şehircilik Bakanlığı ve İl Tarım Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının başladığını belirtti. Zihni Çalışkan, Alpu’da yaşanan sel felaketi hakkında “Yeni bir bayrama eriştik hep beraber. Allah birliğimizi, dirliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin. Bu vesileyle tekrar Kurban Bayramımız tüm ümmete, tüm İslam âlemine hayırlı mübarek olsun inşallah. Ben sizlerin ve ailenizin bu vesileyle tekrar Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Dün yoğun yağıştan kaynaklanan sebeple özellikle Alpu bölgesinde, Büğdüz köyünde afet meydana geldi. Ben o köyümüzde bulunan hemşehrilerimiz başta olmak üzere Ağaçhisar, Bozan mahallelerine ve Alpu'ya tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm yürütme organları, AFAD başta olmak üzere, Şehircilik Bakanlığı, Tarım İl Müdürlüğü, hem evlerde meydana gelen hasar hem de tarım arazilerinde meydana gelen hasarla ilgili bayram demeksizin çalışmaya başladı. Tekrar tekrar tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.


"Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz"


Zihni Çalışkan, AK Parti Eskişehir Teşkilatı olarak yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, "İlk günkü aşkla çalışıyoruz. AK Parti hizmetleriyle bugün ülkemizi zirveye taşıdı. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yine sorunları çözeriz. Bir olursak aşamayacağımız bir sorun yoktur" dedi. Çalışkan, "2023 seçimleri bizim için bir engel olayacak. Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçtirdiğimiz bir seçim olacaktır inşallah" diye konuştu. 

“Mamuca Bölgesi’nde TOKİ'nin 3 bin 100 tane konut inşaatı yükseliyor”

TOKİ konutlarının yapım aşaması hakkında da konuşan Çalışkan, “Bu hizmetlerden en son yine çalışılmaya başlanılan TOKİ konutları var. Mamuca Bölgesi’nde 3 bin 100 tane konut inşaatı yükseliyor. Biz arkadaşlarımızla orayı ziyaret ettik. Allah'ın izniyle onların süresi 2023’ün sonu ama ben müteahhitlerin bu hızla hemşehrilerimize en kısa sürede TOKİ'den kuradan çıkan hak sahiplerine evlerinin teslim edileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Prof.Dr. Nabi Avcı: 20 yaşındaki gençler bunları biliyor mu? (Detaylar için tıklayın)

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@