Eskişehirspor'da Cengiz Seçsev dönemi

Es-Es'te imzalar atıldı... Teknik Direktör Cengiz Seçsev dönemi resmen başladı...

SPOR 03.02.2021, 18:16 03.02.2021, 18:44
Eskişehirspor'da Cengiz Seçsev dönemi

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Cengiz Seçsev'le anlaşma sağlandı. Bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreniyle Siyah Kırmızılı takımda Seçsev dönemi resmen başlamış oldu.

 

1.5 yıllık imza

Eskişehirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Kulübümüzde teknik direktörlük görevine bugün itibariyle Cengiz Seçsev getirildi.

Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde Kulüp Başkan Vekilimiz Fatih Sezer ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile bir araya gelen Seçsev ile yapılan görüşmede 1,5 senelik anlaşma sağlandı. 

Eskişehirli Teknik Direktörümüzün yardımcılıklarını Cemal Yavuzol, Evrensel Heper ve Yasin Söğüt, kaleci antrenörlüğünü ise Metin Kantarcı yapacak. Teknik kadromuzda Hürriyet Gücer; oyuncu ve maç izleme antrenörü, Çetin Öztürk ise maç ve perfermans analisti olarak görev alacak.

Teknik Direktörümüze ve ekibine kulübümüze hoş geldin diyor, takımımızla birlikte başarılı sezonlar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Ayağının tozuyla antrenmanda

Teknik Direktör Cengiz Seçssev, imza töreninin ardından Eskişehirspor'un başındaki ilk antrenmanına çıktı. 

Akşam saatlerinde Teknik Direktör Cengiz Seçsev yönetimindeki ilk antrenman kapsamında; oyuncular koşu ve ısınmanın ardından pas ve koordinasyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@