Afyon'da iki kaza! 6 yaralı

Afyonkarahisar'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

TRAFİK 26.06.2023, 15:51 26.06.2023, 15:54
Afyon'da iki kaza! 6 yaralı

Afyonkarahisar'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı. 

Afyon - Eskişehir yolundaki kazada araç takla attı

İlk kaza, Eskişehir kara yolu Yaylabağı Belediyesi Termal Kavşağında meydana geldi. Kadın sürücü N.P (19) yönetiminde 06 HV 875 plakalı jeep, Afyonkarahisar istikametinde U dönüşü yapmak isterken sürücünün araç hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Araçta bulunan sürücü N.P (19) ve yanında bulunan Z.P (40) şahıslar yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulans ile yaralılar Afyonkarahisar’da hastaneye götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kent merkezindeki kazada otomobil devrildi... Aynı aileden 4 kişi hastaneye kaldırıldı

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkan otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza kent merkezinde meydana geldi. D.S., idaresindeki 06 CYM 252 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada sürücü ile birlikte aynı aileden M.S., F.S. ve R.S., yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye gelen 112 Acil servis ambulansları ile hastaneye kaldırıldı.
Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@