banner163

Eskişehir'de yürek yakan kazanın davasında yeni gelişme

Eskişehir'de geçtiğimiz yıl yaşanan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin yaralandığı otobüs kazasıyla ilgili davanın duruşması gerçekleşti.

YARGI 30.04.2021, 16:43
Eskişehir'de yürek yakan kazanın davasında yeni gelişme

Eskişehir'de geçtiğimiz yıl ağustos ayında meydana gelen, iki fabrika personelinin hayatını kaybettiği ve 12 kişinin yaralandığı otobüs kazası davası ertelendi.

Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında kazada hayatını kaybeden Hüseyin Bayramoğlu (41) ve Zuhal Boz'un (28) yakınları ile taraf avukatları hazır bulundu.

İddianamede hakkında 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istenen otobüs şoförü tutuklu sanık M.İ. (28) duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı.

Otobüste arıza olduğunu savundu

Otobüs şoförü M.İ., mahkemede önceki savunmasını tekrarlayarak otobüsün hareket aksamında arıza bulunduğunu savundu.

"SRC ve psikoteknik belgesi yok"

Taraf avukatları mahkeme heyetine, servis otobüsünü kullanan M. İ.’nin sürücülük için Mesleki Yeterlilik Belgesi (SRC) ve psikoteknik belgesi olmadığı beyanını tekrarladı.

Duruşma 24 Haziran'a ertelendi 

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Mehmet İ.'nin tutukluluğunun devamına hükmederek delillerin değerlendirilmesi ve incelemelerin tamamlanması için duruşmayı 24 Haziran tarihine erteledi.

Yorumlar (2)
Murat 3 yıl önce
Denetleme yok...onune geleni kaptan yapiyorlar s plaka sahipleri...
Camaloqqo 3 yıl önce
Onuda ona o otobüsü verenide içerden çıkarmayın. O Kayra turizm organizede işe gidip gelirken her aracı taciz ediyorlar zaten. Sinyal kırmızı ışık hak getire
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@