banner163

Eskişehir'deki yangınla ilgili flaş gelişme! Serbest bırakıldı

Eskişehir Odunpazarı'nda Capella Park sitesindeki bir blokta yaşanan yangınla ilgili soruşturmada flaş gelişme... Serbest bırakıldı...

YARGI 07.11.2021, 16:37 07.11.2021, 16:44
Eskişehir'deki yangınla ilgili flaş gelişme! Serbest bırakıldı

Eskişehir’de iş akdinin feshedilmesinin ardından bir site içerisinde kapıcısı olarak çalıştığı bloğun çatı katında yangın çıkardığı iddia edilen şüpheli kapıcı, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Odunpazarı ilçesine bağlı Büyükdere Mahallesi Akçaağaç Sokak'taki 4 bloktan oluşan sitenin 11 katlı bir bloğunun çatı katında, dün gece saatlerinde yangın çıktı. Kapıcı Yunus Emre A.'nın ikamet ettiği dairede çıktığı tespit edilen yangında ölen ya da yaralanan olmazken, bina yangından hasar gördü. Yaklaşık 200 kişinin yaşadığı blokta, yangının aynı gün iş akdi feshedilen kapıcı Y.E. A. tarafından kasıtlı olarak çıkarıldığı iddia edilmiş ve şüpheli kapıcı gözaltına alınmıştı. 

Savcılık serbest bıraktı 

Y.E.A., Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ekiplerince yangının çıktığı yerin birkaç sokak ötesinde yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, Eskişehir Şehir Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki sorgusu tamamlanan şüpheli Y.E. A., bugün sabah saatlerinde “kasten yangın çıkarma, genel güvenliği kasten tehlikeye sokma ve halk arasında endişe, korku ve paniğe neden olmak” suçlarından savcılık sorgusu için adliyeye sevk edildi. Şüpheli Y.E. A. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Eskişehir'deki büyük yangından görüntüler... Aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@