AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? Ücreti ne kadar?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılacak? Ücretleri ne kadar?

EĞİTİM 27.09.2021, 20:49 27.09.2021, 21:23
AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? Ücreti ne kadar?

AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme ile ilgili detayları açıkladı. Anadolu Üniversitesi'nin açıklamasına göre kayıt yenilem işlemleri 08 Ekim 2021 Cuma günü saat 22.30'a kadar sürecek.

AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenilme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu üzerinden gerçekleştirilecek. Otomasyona öğrenci ya da e-devlet şifresi ile giriş yapılabilecek.

Öğrenciler 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecek. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecek.

AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim  Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilecek. 

AÖF kayıt yenilemede son gün ne zaman?

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 8 Ekim 2021 tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30’a kadar ödeme yapılabilecek.

Öğrenciler yaptıkları ödemenin, 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmez.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@