Emirdağ'a iki büyük yatırım! İmzalar atıldı

Emirdağ'da yapılacak iki büyük yatırımda önemli gelişmeler... Yeni dev fabrika için de imzalar atıldı.

EKONOMİ 28.10.2022, 14:35 28.10.2022, 14:47
Emirdağ'a iki büyük yatırım! İmzalar atıldı

medyamidas.com - Afyonkarahisar'da Emirdağ'da yapılacak iki yeni fabrika ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesinde inşaatı devam eden Türkiye’de ilk dikey toz yumurta tesisi olacak fabrika için Hollandalı firma yetkilileri Emirdağ'a geldi, incelemelerde bulundu. Öte yandan, Altek Döküm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Emirdağlı iş insanı Fehmi Denizli’nin Emirdağ OSB’de kuracağı Bakır Fabrikasının “Arsa Tahsis Sözleşmesi” için de imzaların atıldığı açıklandı. 

Bakır Fabrikası için arsa tahsis sözleşmesi imzalandı 

Altek Döküm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Emirdağlı iş insanı Fehmi Denizli’nin Emirdağ OSB’de kuracağı Bakır Fabrikası'nın “Arsa Tahsis Sözleşmesi” Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Fehmi Denizli arasında imzalandı.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen imza töreninde Emirdağ’a yaptığı bu yatırımın ilçedeki istihdam ile hem ilçe hem de Türkiye ekonomisi için çok önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Bilici, Fehmi Denizli’ye yaptığı yatırım için teşekkür ederek hayırlara vesile olmasını diledi.

Kaymakam Bilici başkanlığında gerçekleşen imza törenine, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İş İnsanı Fehmi Denizli, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve OSB Müdürü Şamil Çil yer aldı.

Hollandalı firma yetkilileri Emirdağ'a geldi, fabrika inşaatını inceledi 

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesinde fabrika inşaatının devam ettiği Türkiye’de ilk dikey toz yumurta tesisi Yuniko Yumurta ve Hollanda merkezli Schaffelaarbos firması yetkilileri Emirdağ’ı ziyaret etti. Kaymakam Osman Bilici başkanlığında ziyaretlerine Emirdağ OSB’de inşaat çalışması devam eden fabrikada incelemelerde bulunarak başlayan Yuniko Yumurta Sahibi Metin Akman ve Hollandalı firmanın CEO’ları Emirdağ’a yaptıkları bu yatırımdan dolayı oldukça memnun ve mutlu olduklarını dile getirdiler.

Kaymakam Bilici, Yuniko Yumurta tesislerinin ortak firması Hollanda merkezli Schaffelaarbos firması CEO’larından şirketlerinin faaliyetleri ve çalışma prensiplerine dair bilgiler aldı. OSB ziyaretinin ardından Kaymakamlık makamında devam eden görüşmelerde Kaymakam Bilici, Yuniko Yumurta Sahibi Metin Akman ve Hollandalı firma yetkililerine, Türkiye’nin ilk modern Toz Yumurta tesisi olacak fabrikanın ilçemizden dünyaya açılacak olması ve dünya çapında kapasitesi olan böyle bir firmanın ilçemize ortaklık kurarak yaptıkları yatırımdan ötürü teşekkür etti.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@