Eskişehir'de yağışlı hava sürecek mi? İlçelere göre son hava durumu tahminleri

Eskişehir ve çevresini etkisi altına alan yağışı hava devam edecek mi? İlçelere göre son hava durumu tahminleri...

HAVA DURUMU 18.06.2023, 09:39 19.06.2023, 10:07
Eskişehir'de yağışlı hava sürecek mi? İlçelere göre son hava durumu tahminleri

Eskişehir ve çevresinde dün etkisini gösteren sağanak yağışlar devam edecek mi? Meteoroloji'den alınan son hava durum tahminlerine göre Eskişehir ve çevresinde gökgürültülü sağanak yağışların bugün, yarın ve salı günü de etkili olması bekleniyor. 

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporunda, Eskişehir ve çevresinde sağanak ve gök gürültülü yağış tahmini yapıldı.
Yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinin parçalı, zaman zaman çok bulutlu olacağı ve sabah saatlerinden itibaren Bursa ve Bilecik çevrelerinde, öğle saatlerinden itibaren ise Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Bursa, Kütahya ve Bilecik illeri geneli ile Eskişehir'in batı kesimlerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında yağışla birlikte 1-3 derece azalması öngörülürken, sağanak yağışa bağlı ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyarı yapıldı.

İşte ilçelere göre son hava durumu tahminleri... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@