Başkan Kadir Bozkurt: Buraya yapacağız

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, vatandaşlarla bir araya geldi, belediyenin yapacağı yeni sosyal tesisle ilgili bilgiler verdi.

HAYAT 20.03.2021, 13:16
Başkan Kadir Bozkurt: Buraya yapacağız

 Eskişehir'de İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, ilçede mahalle ziyaretlerine devam ederken, ilçeye kazandırılacak yeni tesisin yapılacağı alanı da mahalle sakinleri ile birlikte gezdi, incelemelerde bulundu, projeyi vatandaşlara anlattı. 

Bin 370 metrekarelik alana sosyal tesis yapılacak 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine normalleşme süreci sonrası Kümbet Akpınar Mahallesini ziyaret ederek sürdürdü. Mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini yerinde dinleyen Başkan Bozkurt, mahalleye İnönü Belediye Başkanlığı tarafından yaz döneminde kazandırılacak olan bin 370 metrekare arazi üzerine 400 metrekare kapalı alanı olacak Sosyal Tesis Alanını yerinde inceledi.

Mahalle sakinlerine anlattı 

Kadir Bozkurt, Kümbet Akpınar Mahallesi'ne kazandırılacak Sosyal Tesis projesindeki son aşamalarla ilgili mahalle sakinlerine bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu. Kümbet Akpınar Mahallesi'ne kazandırılacak Sosyal Tesis alanından ve ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür etti.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@