banner163

Eskişehir'de sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor

Eskişehir'de, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın bir sondaj çalışması sırasında çekilen videosu sosyal medyada paylaşıldı, görüntüler ve Gündoğan'ın videodaki konuşması günün konusu haline geldi...

HAYAT 02.06.2021, 13:24 02.06.2021, 13:40

Eskişehir'de Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın, ilçedeki bir tarlada sondaj çalışması sırasında çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Gündoğan'ın videodaki konuşmaları ve sözleri günün konusu haline geldi, sosyal medyada çok konuşuluyor. 

İHA'nın haberine göre, Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerde, sondaj hizmetini anlattığı konuşmaları bazı yerlerde tam anlaşılamazken, videoya yapılan yorumlarda bazı vatandaşlar Gündoğan'ın "çakırkeyf" olduğu iddiasında bulundu. 

Su bulunan alanın daha önceden satıldığı ve Gündoğan tarafından geri alındığı iddia edilen görüntülerde, "Suyumuzu görüyorsunuz. Size teşekkür ediyorum. Pazaryerinin olduğu yere sondaj vurdunuz ve para almadınız. Bu pompaya da değer verdiniz. Amacımız buraya sanayi alanı getirmek. Bu bize verdiğiniz bir değerdir. ... yapan şerefsizlerdir. Onlar utansınlar ve suyu görsünler. Önceki yıllarda bu alanı satmışlardı. Mahkeme kararıyla burayı geri aldım ve bu suyu çıkardık" gibi ifadeler de yer aldı. 

Sosyal medyada çok konuşulan görüntüleri yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@