İnönü Belediyesi'nden deprem bölgesine kesintisiz destek

İnönü Belediyesi'nin bu yıl iftar programları için ayrılan bütçeyi deprem bölgesindeki vatandaşlar ayırma kararı kamuoyunda büyük takdir toplamıştı. O bütçeden 500 un çuvalı deprem bölgesine ulaştırıldı.

HAYAT 07.04.2023, 16:11 07.04.2023, 16:19
İnönü Belediyesi'nden deprem bölgesine kesintisiz destek

Eskişehir'de İnönü Belediyesi tarafından bu yıl geleneksel ramazan ayı etkinliklerinin yapılmamasına ve bunlar için ayrılan bütçenin deprem bölgesine destek için harcanmasına karar verilmişti. 

İnönü Belediye Meclisi'nin oybirliği ile aldığı ve Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un açıkladığı örnek karar kamuoyunda büyük takdir ve destek toplamıştı. 

Söz konusu bütçeden Belediye tarafından alınan 500 çuval unun Kahramanmaraş Halk Ekmek Fırınına teslim edildiği belirtildi. 

Deprem bölgesine yapılan yardım ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada; "İnönü Belediye Başkanlığı 2023 Yılı Olağan Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda oy birliği ile alınan karar gereği; iptal edilen 2023 yılı Ramazan İftar Programları için ayrılan bütçeden afet bölgesine yardım gayesi ile 50 kiloluk 500 çuval un alındı. Belediyemiz tarafından temin edilen unlar Kahramanmaraş Halk Ekmek Fabrikası tarafından günlük olarak ekmek yapılarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtımı gerçekleştiriliyor. Yardımlarımız aralıksız devam edecektir" denildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@