banner163

İnönü'deki dev projede son aşamaya gelindi! "Cumhur Bahçesi" geliyor

İnönü Belediyesi, Valilik ve Eskişehir Teknik Üniversitesi ile birlikte dev bir projeye daha imza atıyor. "Cumhur Bahçesi" projesinde son aşamaya gelindiği açıklandı... İşte detaylar...

HAYAT 17.09.2022, 14:24 18.09.2022, 14:05
İnönü'deki dev projede son aşamaya gelindi! "Cumhur Bahçesi" geliyor

Eskişehir'de İnönü ilçesindeki dev proje için hazırlıkların tamamlandığı ve proje aşamasında sona gelindiği açıklandı. 

İnönü Belediyesi'nin eski hizmet binasının bulunduğu alanda yapılması planlanan proje, Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Teknik Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülüyor. 

3 bin 500 metrekarelik alanda hayata geçirilecek proje ile İnönü'ye tören alanı, çocuk oyun alanı, açık hava sinema alanı, kafeterya ve sosyal donatıların bulunduğu bir "Cumhur Bahçesi" kazandırılacak. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve belediye yetkilileri, Eskişehir Teknik Üniversitesi proje ekibi ile bir araya gelerek projedeki son durumu değerlendirdi. 

İnönü Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Başkanımız Sn. Kadir Bozkurt, Belediye Başkanlığımızca yapımı planlanan Cumhur Bahçesi Projemiz hakkında Eskişehir Teknik Üniversitesi Proje Ekibi ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Belediye Başkanlığımıza ait eski hizmet binasının bulunduğu alanda yapılması planlanan, Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Teknik Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülen ‘’ Cumhur Bahçesi’’ projemizde sona gelindi. Yaklaşık 3 bin 500 metrekare alanda,tören alanı, çocuk oyun alanı, açık hava sinema alanı, kafeterya ve sosyal donatıları ile ilçemize katma değer sağlayacak projemiz tamamlanmaktadır. Sona yaklaşılan proje çalışmalarımızdan hemen sonra ihale sürecimiz gerçekleştirilerek projemizin yapımına başlanacaktır. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun" denildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@