Odunpazarı Taş Devri'ne mi döndü? Eskişehir'in göbeğinde manzara bu!

Odunpazarı'nda yaşanan ilginç manzaralara, toplanmayan çöplere, yollardaki çukurlara ve birçok soruna alışan Eskişehirlileri yine de şaşırtan görüntüler yaşanmaya devam ediyor. Bu defaki manzara da görenlere, "Odunpazarı Belediyesi Taş Devri'ne mi döndü?" dedirtti!

HAYAT 16.10.2023, 13:27 16.10.2023, 13:48
Odunpazarı Taş Devri'ne mi döndü? Eskişehir'in göbeğinde manzara bu!

Eskişehir’de Odunpazarı'nda yaşanan ilginç ve düşündürücü manzaralara bir yenisi daha eklendi. 

Odunpazarı'ndaki dubalarda Taş Devri'ne dönüldü!

Odunpazarı'nda toplanmayan çöp yığınlarına, yollardaki çukurlara ve birçok soruna uzun süredir alışan Eskişehirlileri yine de şaşırtan görüntüler yaşanmaya devam ediyor. Bu defaki manzara da görenlere, "Odunpazarı Belediyesi Taş Devri'ne mi döndü?" dedirtti ve kafalarda soru işaretleri yarattı. 

Odunpazarı ilçesinde İstiklal Mahallesi'ndeki Duru ve Cami sokaklardaki kaldırımarda dbalar yerine dizilen taşlar görenleri düşündürüyor. 

Kaldırımlardaki bazı park edilmesini önleyici dubalarının bazılarının olmadığı görülürken, eksik olan noktaların üst üste dizilen taşlarla doldurulduğu görüldü. 

Akşamları ve geceleri görünmüyor, tehlike yaratıyor

Özellikle akşam ve gece saatlerinde "taş devri" dubalarının tehlike yarattığı yayaların ve araçların dubaları göremediği, bazı vatandaşların taşlara takılıp düştüğü ifade ediliyor. 

Vatandaşlar bu taşların uzun süredir böyle durduğunu ifade ederken, eksik yerlere taşları vatandaşlar mı koydu, yoksa belediye görevlileri mi koydu kafalarda soru işaretleri yarattı.

Dubaların belediye tarafından neden yenilenmediği merak edilirken, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un da bu konuda bir yorumu olacak mı merak ediliyor. 

"Belediye en kısa sürede düzeltmeli, hazır elleri değmişken yolları da onarsalar"

Bölge sakinleri belediyeden en kısa sürede bu durumu düzeltmelerini isterken, "Odunpazarı Belediyesi hazır eli değmişken, sokaklardaki çukurları ve bozuk yerleri düzeltirse iyi olur" diyerek Belediye Başkanı Kazım Kurt'a ve belediye yetkililerine seslendi. 

Yorumlar (1)
halk 7 ay önce
bunu haber diye yazıyosanız siz basın masın değilsiniz yandaşlıktan başka bişey değil yazık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@