banner163

Türk Dünyası Vakfı'ndan medyamidas.com'a ziyaret 

Türk Dünyası Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Fıratlı, Türk Dünyası Vakfı Düşünce Okulu eğitmenleri Fatma Balcı ve Mustafa Çelik medyamidas.com'u ziyaret etti. 

HAYAT 06.06.2022, 14:58
Türk Dünyası Vakfı'ndan medyamidas.com'a ziyaret 

Türk Dünyası Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Fıratlı, Türk Dünyası Vakfı Düşünce Okulu eğitmenleri Fatma Balcı ve Mustafa Çelik medyamidas.com'u ziyaret etti. 

Ziyarette Midas Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kutlu ve medyamidas.com Genel Yayın Yönetmeni Murat Atikel ile bir araya gelen Türk Dünyası Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Fıratlı, medyamidas.com'u yakından takip ettiklerini ve başarılarının devamını dilediklerini ifade etti. 

Mustafa Fıratlı, Eskişehir'in Türk Dünyası Kültür Başkentliği sonrasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Dede Korkut Parkı, Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi gibi çok sayıda kalıcı eseri Eskişehir'e kazandıran Türk Dünyası Vakfı'nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Türk Dünyası Vakfı Düşünce Okulu ile öğrencilere yönelik birçok eğitim ve etkinliğe de imza attıklarını ifade eden Mustafa Fıratlı, Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof.Dr. Nabi Avcı'nın önderliğinde Eskişehir'e katkı sunacak projelere ve çalışmalara devam edeceklerini kaydetti. 

Hakkı Kutlu da Türk Dünyası Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Fıratlı, Türk Dünyası Vakfı eğitmenleri Fatma Balcı ve Mustafa Çelik'e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, medya alanında yaptıkları çalışmalar ve yeni yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Türk Dünyası Vakfı'nın çalışmalarını da yakından ve takdirle takip ettiklerini belirten Hakkı Kutlu, Eskişehir'e katkı sunacak her proje ve çalışmaya medya olarak destek verilmesi gerektiğine inandıklarını kaydetti. 

Türk Dünyası Vakfı Düşünce Okulu eğitmenleri Fatma Balcı ve Mustafa Çelik de, Türk Dünyası Vakfı Düşünce Okulu olarak öğrencilerle yaptıkları etkinlikler, kültür gezileri ve eğitimler konusunda bilgiler verdi. Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'deki tarihi ve kültürel alanlara yönelik yapılan kültür gezisi gibi gezilerin aileler tarafından da takdir edildiğini belirterek bu gezilerin devam edeceğini ifade etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@