Türkiye Afyon'daki imamı konuşuyor... "Sen ne güzel bir adamsın"

Afyonkarahisar'daki imamın görüntüleri sosyal medyada çok konuşulmuştu... Vali Çiçek'in de "Sen ne güzel bir adamsın" diyerek teşekkür ettiği o imam konuştu...

HAYAT 10.02.2022, 11:50 10.02.2022, 16:31

Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesi Demirbel köyü İmamı Adem Eser'in yolda kalan araçlardaki vatandaşlara içecek ve yiyecek dağıttığı görüntüler dün sosyal medyada çok konuşulmuş, medyamidas.com da söz konusu görüntüleri kamuoyu ile paylaşmıştı. Vali Çiçek'in de teşekkür ettiği ve Türkiye'nin takdirle karşılaştığı imam Adem Eser konuştu... 

Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesi Demirbel köyü İmamı Adem Eser, köyün yakınından geçen karayoluna çıkarak elinde termosla yolda kalan tır şoförlerine çay dağıtması adeta yürekleri ısıttı.

Dondurucu soğukta içleri ısıtan görüntüler Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesi Demirbel köyünden. Köy İmam Hatibi Adem Eser, dondurucu soğukta karayoluna çıkarak elinde termosla yolda kalan şoförlere çay ve bisküvi dağıtıyor. Adem Eser’in bu davranışını cep telefonu ile görüntüleyen bir tır şoförünün sosyal medya gruplarında paylaşması tıklanma ve beğeni rekorları kırdı.


 

Videoda Eser, bardakla TIR şoförüne çay ikram ederken kendisine “Sen nereden geliyorsun” diyen şoföre, “Ben karşı köyün imamıyım. Millet üşümesin diye çay dağıtıyorum, bisküvi dağıtıyorum. Millet zannediyor patayla, kimse almıyor. Allah rızası için dağıtıyoruz” diye konuştu.

Vali Çiçek: Sen ne güzel bir adamsın

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'te tüm Türkiyenin konuştuğu imam ile ilgili Twitter'dan paylaşımda bulundu. Vali Çiçek, "Şuhut Demirbel köyü imam hatibi Adem Eser sen ne güzel bir adamsın. Allah rızası için yolda kalanlara çay dağıttın. Allah senden razı olsun" dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@