Prof.Dr. Nabi Avcı'dan özel teşekkür... "Eskişehir'deki memnuniyet oranı yüzde 98"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı'dan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve sağlık kurumları yönetici ve çalışanlarına özel bir teşekkür ile açıkladı: "Eskişehir'deki memnuniyet oranı yüzde 98" 

SAĞLIK 31.03.2022, 21:00 31.03.2022, 21:17
Prof.Dr. Nabi Avcı'dan özel teşekkür... "Eskişehir'deki memnuniyet oranı yüzde 98"

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte düzenledikleri basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken, basın toplantısının sonunda Prof.Dr. Nabi Avcı'dan özel bir teşekkür açıklaması da geldi. 

"Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'e teşekkür ederiz"

Prof.Dr. Nabi Avcı, "Bakanlıklarla yürütülen çalışmaların zaman zaman sizlerle paylaşılmaması halinde ne tür spekülasyonlara yol açtığını gördüğümüz için bundan sonra her fırsatta herhangi bir bakanlık veya kamu kuruluşu ile ilgili herhangi bir konuda bir çalışma yapılmaşsa, hem onlara teşekkür için hem de kamuoyunu bilgilendirme anlamında paylaşılması gerektiğini görüyoruz. Bu vesileyle, buna örnek olarak da Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca'ya ve Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'e Eskişehir'in sağlık altyapısı, Eskişehir'in hastanelerinin personel ve donanım bakımından, pandemi dönemi ve sonrasında, yaptıkları olağanüstü destekler için huzurunuzda çok teşekkür ediyorum" dedi. 

"Liste önümde... Eskişehir'de memnuniyet oranı yüzde 98... Hepimiz adına sevindirici"

Prof. Dr. Nabi Avcı, "Zaman zaman İl Müdürlüğü, hastane başhekimliklerinden talepler konusunda bilgi notları alıyorum, bunların nasıl gerçekleştiği konusunda da geri bildirimler istiyoruz. Şimdi önümde Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yapılan çalışmalarla ilgili uzun notlar var ama... Hangi bölümde, ne yapıldı liste halinde elimizde var. Ancak ne manaya geldiğini özetle şöyle söyleyeyim. Eskişehir'deki sağlık kurumlarımızda vatandaşlarımızın memnuniyet oranı yüzde 98... Bu da hepimiz adına sevindirici bir husus. Tüm hastane başhekimlerimize, Sağlık Müdürümüze ve ekiplerine ve tüm sağlık çalışanlarına tekrar bir kere daha teşekkür ediyoruz" dedi. 

Eskişehir'e büyük müjde! Odunpazarı Belediyesi engelleyemedi... TOKİ 3 binden fazla konut yapacak

Nabi Avcı'dan Kılıçdaroğlu'na "ekonomiye giriş" dersi! Tarihleriyle açıkladı

Kırka yolu için müjdeli haber! Nabi Avcı ve Emine Nur Günay açıkladı

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@