10 yıldır tek bir kapalı pazar yeri yapmayan Kazım Kurt seçim yaklaşınca pazara çıktı!

Odunpazarı'ndaki Çarşamba pazarında vatandaşlar ve pazarcı esnafı, 10 yıldır belediye başkanlığında tek bir kapalı pazar yeri yapmayan Kazım Kurt'u karşılarında görünce şaşırdı!

SİYASET 20.12.2023, 16:35 20.12.2023, 16:50
10 yıldır tek bir kapalı pazar yeri yapmayan Kazım Kurt seçim yaklaşınca pazara çıktı!

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u Çarşamba Pazarı'nda görenler şaşırdı. 

10 yıldır verdiği birçok sözü yerine getirmeyen ve Odunpazarı'nda tek bir kapalı pazar yeri bile yapamayan Kazım Kurt'u karşılarında gören vatandaşlar ve pazarcı esnafı şaşırdı. 

Seçim yaklaşınca pazara çıktı, ama 10 yıldır açtığı tek bir kapalı pazar yeri yok!

Yıllardır Çar-Pa olarak da bilinen Çarşamba Pazarı'nın yer sorununu da çözememiş olan Kazım Kurt'un Çarşamba Pazarı'nda rahat tavırlarla ve gülerek dolaşması şaşkınlıkla ve tepkiyle karşılandı. 

Soğuğa karşı sıkı giyinip gelmiş...

Soğukta alışveriş yapmaya çalışan vatandaşlar arasında gülerek gezen Kazım Kurt'un da soğuktan korunmak için sıkı sıkı giyindiği dikkatlerden kaçmadı. Kazım Kurt'u gören vatandaşlar, "Keşke kapalı bir pazar yerimiz olsaydı da, Kazım Kurt da bizim gibi üşümezdi" yorumlarında bulundu. 

Belediyeden geçilen basın bülteninde Kazım Kurt'un vatandaşların talep ve isteklerini dinlediği, yoğun ilgi gördüğü belirtilse de, Kazım Kurt'u gören vatandaşlar akıllarına gelen tek şeyin kapalı pazar yeri eksikliği olduğunu belirtti. 

Yenikent Kapalı Pazar Yeri halen bitmedi... Yerel seçime bile yetişmeyeceği belirtiliyor!

Yıllardır Odunpazarı'na tek bir kapalı pazar yeri kazandıramayan Kazım Kurt, ancak geçtiğimiz aylarda Yenikent'teki kapalı pazar yerinin inşaatını başlatabilmişti. Daha önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetişeceği söylenen kapalı pazar yeri ise bu tarihe yetişmemekle birlikte, Mart 2024'teki yerel seçime de yetişmeyeceği ifade ediliyor. 

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde ekim ayında konuyu gündeme getiren AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da, söz konusu inşaat ile ilgili "Söz verdiğiniz gibi 29 Ekim'de açılamayacak galiba, hatta seçime bile yetişemez gibi gördük" demiş, Kazım Kurt da, "Doğrudur, sözümüzü tutamadık, 29 Ekim'de açamayacağız" demişti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@