Ayşen Gürcan devreye girdi, çalışmalar başladı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan devreye girdi, vatandaşların istediği yol çalışması süratle başladı.

SİYASET 29.08.2023, 21:20 29.08.2023, 21:26
Ayşen Gürcan devreye girdi, çalışmalar başladı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan Aşağıdudaş Mahallesi ziyaretinde, Aşağıdudaş ve Bahçekuyu mahalleleri sakinleri karayoluna bağlayan yolun stabilize olması ve yolu kullanan maden kamyonlarının toz taşımı yapmasından dolayı şikayetlerini dile getirmişti.

Prof. Dr. Ayşen Gürcan, en kısa sürede mermer şirketleri ile konuyu görüşeceğini ve yolun iyileştirme çalışmalarının başlatılması için Aşağıdudaş mahalle sakinlerine söz vermişti. 

Ziyaretten kısa bir sürede sonra Aşağıdudaş ve Bahçekuyu mahallesini karayoluna bağlayan yolda Antalya Mermer İşletmesi tarafından yol iyileştirme çalışmaları başladı.

Yol çalışmalarının başlamasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Aşağıdudaş Mahalle Muhtarı Bülent Acar, "Toz gitti yol geldi. İstek ve taleplerimizi dinleyen ve yolun yapılmasında emekleri olan AK Parti Eskişehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Ayşen Gürcan’a ve Antalya Mermer Şirketi'ne Aşağıdudaş Mahallesi adına teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@